Šta je novo?

iMac 21,5 mid 2010 i Win 8

centrino

Slavan
Učlanjen(a)
07.05.2008
Poena
309
Zbog firmine aplikacije potreban mi je i Win na meku. U pitanju je iMac 21,5 mid 2010, a ja bih voleo da instaliram win 8, čisto da vidim kakav je. Znam da apple navodi da nije Win 8 kompatibilan, ali me interesuje da li je neko instalirao Win 8 (bilo clean ili putem apgrejda) i da li je imao problema sa drajverima, nigde na netu ne mogu da nađem, a na apple discussion svi furaju "uuuu, epl je rekao da se ne sme" fazon.

8ca je notorna glupost od sistema anyway... Ja evo još uvek držim sedmicu na svom PC-u i ne pada mi na pamet da to menjam u skorije vreme...

Ako te baš zanima kako izgleda 8-ca pogledaj nekoliko korisničkih video klipova na youtube-u poput ovoga koji sam okačio dole. Mislim da će ti to biti više nego dovljno da saznaš sve što te interesuje.

All in all... Ja bih sebe poštedio mučenja oko instalacije da sam na tvojem mestu, eto...

[youtube]X0fsyb-ttcw[/youtube]

Radice ti verovatno drajveri iz bootcamp 4 za W7 i na osmici. Pustis W8 update da instalira sve drajvere, a ono sto fali probas bootcamp 4 drajvere za W7.

Zvuci smesno, ali meni win7 bolje radi kao VM na ML hackintoshu nego kao native OS. Ne znam kako niti znam da objasnim ali jednostavno bolje i brze radi....

Nazad
Vrh Dno