Šta je novo?

Ima li smisla ovaj upgrade?

Rax13

Slavan
Učlanjen(a)
04.01.2005
Poena
319
Trenutno imam Winchestera 3200+, MSI NEO4 Platinum, Kingmax 512MB Hardcore, Club3D 6600GT...

Poshto planiram da prodam memoriju i uzmem 2x1GB, a vidim da su cene gigabajtnih DDR2 modula iste (a mozda i manje) kao i cene DDR modula, da li se isplati da prodam moj CPU, mobo i RAM i uzmem D920/930, neku Conroe kompatibilnu plocu (sacekao bih 965 chip-set) i 2x1GB Kingmax DDR2 667MHz? Kasnije bih verovatno uzeo Conroe i neku bolju grafu (najverovatnije 7600GT).
Ili je mozda bolje da samo dodam josh RAM-a na trenutnu konfu?
POZ i hvala... :wave:

Sumnjam da ti se to isplati druze. Sama ploca koja podrzava core duo bi te izasla skoro ko sve to tvoje polovno bez graficke. Mislim da je najbolje da se strpis jos neko vreme dok udju i jeftiniji proizvodjaci maticnih ploca u prodaju svojih 965 izdanja!!! Eventualno da prodas to tvoje sada i uzmes neki AMD koji podrzava ddr2 memoriju (mislim da se solidni ploca i procesor mogu naci za nekih 210E). Kasnije bi sugurno manje para izgubio, a i ostala bi ti memorija. No izbor je na tebi, ukoliko imas para samo napred.

Sacekaj pocetak prodaje core duo procesora i najavljenu secu cena.Mislim da ce stvarno jeftino moci da se pazari neki D9xx pa ako imas lovu navali

atti je napisao(la):
Sacekaj pocetak prodaje core duo procesora i najavljenu secu cena.Mislim da ce stvarno jeftino moci da se pazari neki D9xx pa ako imas lovu navali
Pa, to sam i planirao. Da sacekam Conroe i ploce bazirane na 965 chip-setu i onda da uzmem D920/930 i neku 965 plocu (do 160e)...
A kasnije nadam se i neki Conroe (kad mu padne cena) :)

Nazad
Vrh Dno