Šta je novo?

Ima li neko varijantu za RME?

FAQ

Čuven
Učlanjen(a)
27.12.2002
Poena
619
Interesuje me da li neko ima varijantu za uvoz iste kartice i pod kojim uslovima? Takođe, interesuje me da li neko ima i koristi istu i sa kojom matičnom pločom?

RME imas u SkyMusic-u u BG-u. Moze i na kredit. Za maticnu plocu reci koji procesor koristis. Reci i sta planiras sa muzikom, jer postoji mnogo konkurenata RME-a, ali isto tako i odredjeni modeli RME-a rade razlicite stvari, poput multiface-a ili digiface-a ili hammerfall-a

Hvala...

... ne znam da li si me dobro razumeo ili... dakle tražim nekog distributera iz susedne države koji bi mi isporučio karticu i koja bi sa sve carinom i prevozom koštala za 20%-30% manje nego bilo gde kod nas, a da ne govorimo o kreditima. U Sky-music sam nešto kupovao, i usluga i cena su bili OK, ali na tu vrednost opreme... 20% je 20%.

AHA..... to znaci..... Mislim da su slabe sanse, jer nam trziste toliko malo da je potraznja skoro sporadicna. Znaci, jedino varijanta: imam strica u Svabiji..... Ipak, pokusaj na sledecoj adresi:
Video sam negde, pisano je o Artistu iz Bg-a. Ja nazvao, pitao za aardvark Q10, a sa druge strane zice, sjajan tip, Bosanac, odma mi uzeo podatke i zove centralu u Nemackoj da proveri moze li mi nabaviti. Genijalno. Kaze, ako Svaba ima nesto, to isto moze i on da dogura u BG.
Artist se nalazi u trznom centru u Ustanichkoj 189, lok. 20, ili tel. 011/3471-465
Ipak, tog istog dana mi je javio da ne moze da nabavi Aardvark-a, izvinuo se i pitao hocu li mozda nesto drugo.

Hvala puno! Zvaću tog tipa.

Nazad
Vrh Dno