Šta je novo?

Ima li neko serial za Micro DVD 1.2

radus

Čuven
Učlanjen(a)
03.08.2000
Poena
619
Ako neko ima neki crack ili serial No. za pomenuti program, bio bih mu zahvalan da mi ga posalje na mail ili da ga ostavi ovde na forumu. Dosadilo mi svaki put kad ga pokrecem da gledam onaj "startni prozor" ;(

radus je napisao(la):
Ako neko ima neki crack ili serial No. za pomenuti program, bio bih mu zahvalan da mi ga posalje na mail ili da ga ostavi ovde na forumu. Dosadilo mi svaki put kad ga pokrecem da gledam onaj "startni prozor" ;(

Shta ce ti to?

Odesh u neki CD klub, iznajmish divix i instalirash registrovanu verziju. Mozda je teze naci 1.2 ali i 1.0 je sasvim dovoljan.
Ja koristim 1.1 vec 2 meseca i nije nishta loshiji od 1.2

1.0 i 1.1 su besplatne verzije. Tek od 1.2 je pocelo sa naplacivanjem microdvd1.2 i tesko da ces igde naci registraciju za njega:(

heh, taj startni prozor mozes da ugasis i ovako :)
mdvd 1.2 je skroz besplatan, samo ako os mozes da ga registrujes, nesto slicno ko irfanview, tek od 1.3 postaje komercijalan...

dakle imas bre brate lepo u opcijama da ugasis tj da ti se ne pojavljuje starni prozor....

Mozda ja nesto ne vidim, ali GDE u opcijama stoji da moze da se iskljuci "startni" prozor?!

Bas sam slepac, ;), pronasao sam resenje. Dobro je reko covek samo treba procackati po menijima...

Meni je verzija 1.1 mnogo bolja. U verziji 1.2 nisam znao kako da pustim film, jer nisam imao gotov ini fajl ili je u ini fajlu bio podesen engleski titl a meni je trebao srpski. Sad ne znam da li je problem do mene ili programa. U 1.1 jednostavno klikenm na i dugme pronadjem film i titl i film ide. U 1.2 znam da otvorim film ali ne i da dodam titl.

Za verziju 1.2 lepo namestis sa F dugmetom da MicroDVD bude u quickini modu (ispod znaka DVD u levom gornjem uglu treba da pise quickini) onda lepo pritisnes eject dugme, pa nadjes video fajl-kliknes open, pa onda te pita za secondary language-kliknes cancel i ONDA te pita za fajl sa SUBTITLEOM-pronadjes ga kliknes open i to je to....krece film sve sa titlovima ;)

Naravno da i u 1.2 moze da se izvede "quick-ini" procedura, no stvarno ne znam zasto su to tako iskomplikovali u odnosu na starije verzije. Ja zbog tog poteza manje i dalje koristim 1.1...

Vrh Dno