Šta je novo?

Ima li neko nVidia 9300m GS?

Insomnia

Čuven
Učlanjen(a)
03.01.2002
Poena
609
Treba mi pomoc. Nabavio sam ovu graficku za notebook ali mi treba odgovarajuci vBIOS. Trenutni bios je sa Acer-a 5630 ali bi treba neki noviji ili sa nekog Fujitsu Siemens-a (mislim da Amilo 3540 ima ovu grafiku).

Molim vlasnike Acera i FSC-a koji imaju ovu graficku da mi, ako nije problem, posalju Video BIOS dump napravljen sa NiBiTor-om.

Graficka je 9300m GS 256MB DDR2.

Hvala unapred!

Treba mi pomoc. Nabavio sam ovu graficku za notebook ali mi treba odgovarajuci vBIOS. Trenutni bios je sa Acer-a 5630 ali bi treba neki noviji ili sa nekog Fujitsu Siemens-a (mislim da Amilo 3540 ima ovu grafiku).

Molim vlasnike Acera i FSC-a koji imaju ovu graficku da mi, ako nije problem, posalju Video BIOS dump napravljen sa NiBiTor-om.

Graficka je 9300m GS 256MB DDR2.

Hvala unapred!

Vrlo rado sam hteo... samo moja je 9300M G, nije GS... inače ASUS.

imam 9200M GS, ali verovatno nije od koristi..

Eh, zamalo... :( Hvala vam na odgovorima ali sam poprilicno siguran da treba BIOS od iste kartice, inace mogu da je brick-ujem sa pogresnim...

U principu, ona radi normalno, jedino sto imam ovu poruku pri svakom restartu uz iritantno pistanje zvucnika u trajanju od 30 sekundi:

"ERROR: MXM Structure not found or invalid. Reflash MXM ROM or add MXM Structure and associated callbacks to SBIOS! POST will be halted for 30 seconds and performance will be limited to balanced performance mode until this is resolved."

I da, ne moze da radi u high performance modu...

Nazad
Vrh Dno