Šta je novo?

Ima li neko iskustva sa http://www.polarismedia.rs/

Prospero

Čuven
Učlanjen(a)
18.08.2003
Poena
619
Otkacili me dripci iz Telekoma za HD kanale, vele da nema tehnickih uslova, pa rekoh da promenim provajdera za TV kanale...ima li neko iskustva sa Polaris media? rekap bih da im cene nisu lose, ali me zanima kvalitet signala i tehnicka podrska....ako neko zna ista, neka napise...

Ako vec razmisljas o satelitu ,total tv je mnogo bolja varijanta,makar sto se tice izbora i kvaliteta kanala,ali sa druge strane 500 dinara ,osnovni paket i nije tako lose,i dodas arene 500kinti ,i sasvim prihvatljivo,s tim ako uzmes osnovni i arene placas 800 kinti ,sto je prihvatljivo.

Poslednja izmena:
Koliko sam cuo (nije provereno) Polaris daje samo preko satelita SD signal. HD Arena moze samo preko kablovskih operatera i IPTV.

ovakav kakav je polaris je trenutno loš izbor, total je bolji, koristim ga ali nisam nešto puno zadovoljan sa njim. kablovska je mama ali je kod mene u kraju nema. satelit na kom je total je u kvaru već godinu dana i dešava se ponekad da 90% kanala ne radi, mada to traje max sat vremena i desi se jednom mesečno. kad je oblačno, signal na 80%, nema pola programa. Takođe kad krene zima i padne prvi sneg po pravilu dva do tri dana ne bude kanala uopšte. cene stalno dižu a kvalitet ne unapređuju. nove kanale ne mogu da ubacuju dok ne dođe zamenski satelit sa novim transponderima. a o HD varijanti da ne govorim. tri kanala od kojih su 2 sportska ES 1 i 2 i NatGeo za kojih treba mesečno plaćati dodatnih 1100 din. 200 za HD paket i 900 za korišćenje tog HD receivera.

Ovaj polarisov ima HDMI izlaz

Nazad
Vrh Dno