Šta je novo?

Ima li negde MP3 u @home?

Mare

Čuven
Učlanjen(a)
01.02.2002
Poena
845
Ima li negde ovo na nekom domacem sajtu?

zna li neko jos neki sajt gde moze da se skida muzika u @home

ili gde moze da se skine... ja mislim da je od indexa Zute Dunje

Imaš na Sezamu, ali u konferencijama. I to na desetine GB :)

Heinz je napisao(la):
Imaš na Sezamu, ali u konferencijama. I to na desetine GB :)

Kako da pristupim tim konferencijama (trenutno jesam na sezamu)?

Mare je napisao(la):
Kako da pristupim tim konferencijama (trenutno jesam na sezamu)?

U principu lako, samo će ti trebati malo vremena da se bolje snađeš u tom okruženju. Pročitaj uputstvo koje si dobio, ili zovi podršku.
Za početak probaj telnet na www.sezampro.yu, onda pređi u komandni mod, kucaj co, pa onda join muzika (postoji i stara konfa muzika, ali prvo ti provali kako to uopšte radi), i onda udri po helpu :)

Ovo ko prastari BBS-ovi:(

Jel vredi muciti se sa tim?

Mare je napisao(la):
Ovo ko prastari BBS-ovi:(

Axa, samo što i dalje radi (čak se može reći da i da dobro radi).

Jel vredi muciti se sa tim?

Vredi. Mada ne znam šta očekuješ da nađeš (recimo od muzike). U principu preporučujem offline rad sa konferencijama, znači konkretno za muziku savet je sledeći: pročitaš sve poruke koje sadrže da kažemo attachment u svoj pad (pad je tvoj lokalni disk na Sezamu - A:), proglasiš ih pročitanim, zapakuješ pad, skineš pad, ubaciš ga u neki offline reader i onda natenane gledaš čega sve tu ima. Ako nađeš nešto interesantno, kada se sledeći put telnetuješ preuzmeš te fajlove u svoj pad, a posle ih skineš recimo FTP-om.

U stvari ono i jeste BBS cak stari quick link savim lepo odradjuje posao, jedino sto ja nisam uspeo da lociram par gb muzike nego samo par pesama?

Ima, ima, samo moraš još malo da kopaš :) Traži u svim porukama (a ne samo novim), znači conf read muzika /a/t &

Ja sam sa ovog sajta nekada skidao mp3 ziku iz lite-a, kako sada stvari stoje ne znam jer lite ne koristim vec par godina.

Nazad
Vrh Dno