Oba odgovora su identicna: NE. :smash:jaksa je napisao(la):Vaze li kartonske kartice jos, i da li neko bez firme moze nekako do kartice da dodje?
Ne vaze kartonske vise, zamenjene su plasticnim, a ne moze se uci bez kartice ali mozes, naravno uzeti od nekoga posto ne proveravaju nista, bitno je samo da imas karticu.jaksa je napisao(la):Vaze li kartonske kartice jos, i da li neko bez firme moze nekako do kartice da dodje?
Ako imas kartonsku karticu mozes jos jednom, nakon cega ti je na kasi kad platis oduzmu :smoke: (bar mi tako rece drugar koji je to uradio pre desetak dana).jaksa je napisao(la):Vaze li kartonske kartice jos, i da li neko bez firme moze nekako do kartice da dodje?
tacno tako,kako si rekao.dradule je napisao(la):Ako imas kartonsku karticu mozes jos jednom, nakon cega ti je na kasi kad platis oduzmu :smoke: (bar mi tako rece drugar koji je to uradio pre desetak dana).
RazbojNick je napisao(la):Kartonske kartice bi trebalo da se zamene u kontejneru kod ulaza, sa leve strane (nisam bio neko vreme, pa ne znam je li se to jos tu radi ili na drugom mestu). Inace je njihovo trajanje bilo ograniceno na nekoliko meseci, posto plastificirane nisu bile spremne na vreme.
dzeremaja je napisao(la):Da, tu se radi i dalje samo, cini mi se da ne moze tek tako da se zameni kartica vec moras ponovo svu dokumentaciju da prilozis da bi dobio plastiku. Bedak.
...
Paja je napisao(la):Sva dokumentacija: prva strana resenja i PIB...
Strasno![]()
Paja je napisao(la):Sva dokumentacija: prva strana resenja i PIB...
Strasno![]()
testthenext je napisao(la):A u cemu je fora sa Metroom? Jel su cene zaista toliko povoljnije?
Ja sam bio u Madjarskoj pre par godina i zaista su imali extra cene u odnosu na nas tada, ali mislim da su se danas ipak prilicno izjednacile cene.
Sale je napisao(la):Ma cela kombinacija sa karticama je bez veze. Ne vidim poentu kartica osim da se napravi fama oko Metroa. Zato im je parking totalno prazan, a od svih kasa ne radi ni trećina. U Mađarskoj u Metro može da uđe ko hoće, na ulazu dobija dnevnu karticu. Cene im nisu ništa posebno niže nego u gradu, kvalitetne firmirane robe (uglavnom) nema. Čak sam primetio da su za neke stvari cene više nego u lokalnim maloprodajama.
Cuo sam da prodavci imaju sitnu platu, cak i za krnjacumax9998 je napisao(la):Stvarno, mislim da nigde nisam video tako nadrndano i neljubazno osoblje. To je verovatno glavni razlog sto mi ne pada na pamet da ponovo odem tamo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari