Šta je novo?

Ima li majstora za Ericsson...

Heinz

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.09.2000
Poena
825
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i3-13100F
Matična ploča
ASUS TUF GAMING B760M-PLUS D4
RAM
Kingston 32GB DDR4 3600MHz
GPU
ASUS DUAL GTX 1060 OC
Storage
Samsung 990 Pro 1 TB
Zvuk
Fiio K5 Pro ESS + HD 58x
PSU
CM G550M
Kućište
Fractal Design Define R5
Monitor
LG 27GR83Q-B
Miš & tastatura
Logi M330 & HyperX Alloy Core RGB
Mobilni telefon
Samsung S23 Ultra
Pametni uređaji
Samsung Galaxy Watch 5
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
... za kvar koji ni Comtrade ne može da popravi nego hoće da šalje telefon u Švedsku?
Mislim da se radi o R380s modelu, a lik je nešto petljao po telefonu, pa ga kao resetovao tako da se više nikada nije povratio :( Posle je bio u par servisa, probali su nešto sa kablovima, bez otvaranja, pa je onda odnešen u Comtrade gde je navodno ustanovljem kvar 1.2 MB fleša... Čisto sumnjam, al' ajde.

Pinservice (tosin bunar) ili mobil phone (29 novembra).

stojkov je napisao(la):
Ne znam kakvi su ti koji su ti iz tos.b. ali znam samo da ovi iz Mobilphone-a deru samo tako" bas pre neki dan sam bio kod njih i neku lik (******cina) doso da servisira nokiu 8310 ne znam kakav problem u glavnom serviser je bio u fazonu "slusaj prijatelju, ako hoces da ti telefon bude gotov danas cena je 250 dem-a a ako hoces da ga ostavis par dana kod nas da mi ustanovio tacno sta je onda ce kostati "malo" jeftinije posto ne mozemo danas da ustanovimo sta je problem" nesto tog tipa je rekao. A taj covek bio neki nesrecni crnogorac i ostavio telefon.
Nije sada da nesto imam protiv te firme ali toliko dranje stvarno nije u redu. I mene hoce da oderu za displej od nekog telefona ali necu da ga popravljam kog njh iz principa i ako mi taj telefon stoji u fioci.

Ima li neko iskustva kakvi su ti iz tosinog bunara?

kratkouhi ubica je napisao(la):
Nije sada da nesto imam protiv te firme ali toliko dranje stvarno nije u redu. I mene hoce da oderu za displej od nekog telefona ali necu da ga popravljam kog njh iz principa i ako mi taj telefon stoji u fioci.

Ima li neko iskustva kakvi su ti iz tosinog bunara?

Kod Baneta (pinservice) je detekcija kvara cini mi se 150 dinara, ako neces da cujes koji je kvar u pitanju ne placas nista. Normalno pre popravke ti kaze cenu.
Ja sve popravljam u jednom servisu iznad kineskog trznog centra, ali posto Heinz vec napisa da ni Comtradov servis ne moze da popravi ostaju mu dva vec nabrojana.
Generalno: pinservice - za hardver, mobilfon - softver.
Iz 90% ostalih servisa sve zavrsi kod ova dva.

stojkov je napisao(la):

U prvom je bio, u drugom nije. U svakom slučaju, sada je u večnim lovištima, tj. otišao je za delove :(

stojkov je napisao(la):
Ja sve popravljam u jednom servisu iznad kineskog trznog centra, ali posto Heinz vec napisa da ni Comtradov servis ne moze da popravi ostaju mu dva vec nabrojana.
Generalno: pinservice - za hardver, mobilfon - softver.
Iz 90% ostalih servisa sve zavrsi kod ova dva.

Taj servis kod kineza drzi moj prijatelj Zoli i spada medju jace servise u gradu. Sto se tice podele hardver-softver, ja sam pre za Vladu Cyber-a kao hardverasa dok je za softver Zeljko mobilfon najaci jer prvi nabavlja boxove za sve telefone.

Velja je napisao(la):
Taj servis kod kineza drzi moj prijatelj Zoli i spada medju jace servise u gradu. Sto se tice podele hardver-softver, ja sam pre za Vladu Cyber-a kao hardverasa dok je za softver Zeljko mobilfon najaci jer prvi nabavlja boxove za sve telefone.

Suboticanin stvarno radi brzo i posteno, sto je meni bitno jer nisam iz Beograda a i nemam nameru da dolazim dva puta zbog jednog istog telefona. Dok nesto pojedem u meku, procitam novine - popravljeno.
Ko je Vlada Cyber? Nisam cuo za njega.

Vrh Dno