checka
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.12.2008
- Poena
- 319
E ovako imam neku metiljavu wireless kombinaciju keyboard+mouse od gigabytea (km7600) na kojoj imam problema sa mišem jer mi nekada uopšte ne reaguje na levi klik a nekada ga računa kao 2,3 nekad i više levih klikova što mi pravi probleme. Možda je suvišno ali eto da napomenem da su tastatura i miš na jednom usb nano recieveru. Pre par meseci sam sa ebaya kupio Razer abyssus mirror edition (nije wireless miš) koji je do skoro radio savršeno. Otkako sam na win7 x64 pre nedelju dana odradio neki windows update počeo je da otkazuje. Uglavnom da skratim priču Razer kad ga uštekam u usb nekada izbaci USB device not recognised, nekada radi ali tada tastatura ne radi, nekada izvadim reciever od gigabyte komboa a samo razer ubodem ali i tad zna da se desi da dobijem usb device not recognised. Probao sam i razer i gigabyte reciever da ubodem na usb/ps2 konvertor ali ni tada ne radi. Instalirah malopre win8 pro x64 ali ista stvar. Isti error dobijam i kad ga ubodem kod druga na laptop pa eto rekoh čisto da vidim da nema možda još nešto što mogu da probam dok ga nisam bacio
Hvala
Hvala