Šta je novo?

ima li ko problema sa java igricama na...

Van Gogh

Čuven
Učlanjen(a)
17.02.2002
Poena
619
samsungu c100.ustvari radi se o tome da jos nisam uspio da instaliram bilo koju igricu preko wapa.a uvijek javlja istu gresku.probao sam i sa samsungovog fan kluba i opet isto.zna li ko u cemu je problem ili je mozda pak do telefona.i jos jedno pitanje koje se tice wapa a to je da li postoji kod ovog telefona mogucnost GO TO URL jer do sada nisam nasao nacin da promjenim stranicu a da ne prekidam vezu pa onda sve iz pocetka

Samo pazi kad skines igru *.aj i *.jar fail iste igre u isti folder :D

Ja sam povremeno imao te probleme,ali sam uredno skidao igrice(poneki put mi samo prijavi gresku...i onda izbrisem igru).

Daj neki link za neku dobru igru?(video sam mnogo dobar snoubord za c100)al' decko nezna na kom sajtu je skinuo...

SCOUT je napisao(la):
Ja sam povremeno imao te probleme,ali sam uredno skidao igrice(poneki put mi samo prijavi gresku...i onda izbrisem igru).

Daj neki link za neku dobru igru?(video sam mnogo dobar snoubord za c100)al' decko nezna na kom sajtu je skinuo...

imas na samsung fan klubu tu igricu i mozes da je skines preko wapa ali ja sam imao problema tj prijavljivao mi je gresku

I ja imam isti problem, prijavljuje uvek istu gresku.
Ali ja cu probati nesto drugo. Naime burazerov ortak koji radi u Telekomu a zaduzen je za njihovu wap stranicu ce staviti na njihov sajt igre koje sam skinuo sa yahoo grupa. Ako imate neke igre u .jar formatu posaljite pa cu da mu ih prosledim.

Nazad
Vrh Dno