magick je napisao(la):Da li je neko isprobao ovaj novi AVP i kakva su iskustva? Hardverska zahtevnost? Konflikti? Interfejs? Pouzdanost? Krek?![]()
drapin je napisao(la):Kod mene na XP-u i masini sa Duronom 700 monitoring ne usporava nista ni za komu, sem ako mu se ostavi da nadzire Mail Database, u kom slucaju je otvaranje poruka u OE malo usporeno.
Prethodno mi je bio instaliran Norton 2002 kojeg sam i te kako osecao...
Skeniranje pojedinog fajla je izuzetno brzo, kompletno skeniranje diska nisam ni probao.
Po meni mu je jedina mana sto su promenili cuvenu i legendarnu ikonicu u systray-u.![]()
Ma ne poredim u odnosu na Nortona nego poredim sa ukljucenim i iskljucenim monitorom (unload monitor, ne samo disable).leksa je napisao(la):mozda si se previse navikao na nortona pa ti sad ovo izgleda kao da masina leti ali reci cu samo da podizanje recimo Media Player-a ili Photoshop-a traje i do 30-ak sekundi duze u odnosu na monitor verzije 3.5.xx...
Ps. Imam Athlon na 1.2, winXP...
drapin je napisao(la):Ma ne poredim u odnosu na Nortona nego poredim sa ukljucenim i iskljucenim monitorom (unload monitor, ne samo disable).
I dalje mislim da je neki fazon u konfiguraciji programa ili instalaciji.Mozda sekundu, dve i ne primetim ali sto rece 30-tak sekundi nema sanse...Photoshop nemam, ali se Media Player i Office programi podizu kod mene potpuno isto sa monitorom i bez njega, za oko 3-4 sekunde.
Ponavljam da treba obavezno staviti file types na Smart i ni slucajno ne cekirati Mail Database i Plain Mail.Action mi je na Delete Automaticaly i jos mi je ukljucen i Code Analyser.Control Centre nije ni instaliran.
Mozda je kod tebe fazon i u nekom drugom programu koji se sudara sa KAV-om, jer je meni masina skoro potpuno cista, manje od deset programa instaliranih na njoj (kancelarijski komp...)
O'š da daš link odakle si ga skinuo? Meni ključ ističe u decembru pa treba biti spreman.omnik je napisao(la):Hm...meni licenca za avp 3.5.133 traje do 2038 (warez verzija) tako da ne znam zasto bi se plasio![]()
Pozdrav![]()
Živ ti nama bio, sinko.omnik je napisao(la):Izvolte...
Pozdrav![]()
Danas sam rainstalisao sistem i pri tom i dotični AVP ali ovaj ključ nije prepoznat od strane Kasperskog?omnik je napisao(la):Izvolte...
Pozdrav![]()
Dabar je napisao(la):Danas sam rainstalisao sistem i pri tom i dotični AVP ali ovaj ključ nije prepoznat od strane Kasperskog?
Pozdrav!!
JA 007 je napisao(la):Evo ti, kopiras ga u Program Files\AVP Shared Files
I kod mene je isti slučaj. Omnikov ključ mi ni pri reinstalaciji nije prepoznat, a sa ovim nisam još probao.iNCUBUs je napisao(la):meni ne funkcionise tako.. nece da ga prepozna.. izgleda da mi jedino preostaje reinstalacija pa unosenje novog key-a![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari