Šta je novo?

Ima li devojaka na ovom forumu?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Johnny B.

Slavan
Učlanjen(a)
26.05.2005
Poena
380
Cesto kada pocinjem temu dodje mi da napisem: "Hej momci", pa se posle ispravim.
Nisam siguran da postoje devojke na ovom forumu, pa ako postoje neka se jave da znam kako da pocinjem novu temu!:d

Pa naravno, temu pocinji sa "Drugovi i drugarice" :D

Poslednja izmena:
Naravno da ih ima, taman radi kao sto ti rece mixi :D

ako je i neka na ovom forumu, slobodno joj se obracaj sa "druze", nema tu neke primetne razlike :d :d :d :-devil-: :bottle:

Znaci ne mogu da verujem. Evo nekoliko cinjenica cu da vam kazem, iz iskustva. Znaci postoji mnogo devojaka koje bi vise priznanja dobile od vecine ljudi na benchmarku u oblasti rachunarske tehnike, i iskreno opet vecina od tih devojaka nije geek ili nerd nego su extra ribe i sto se tiche izgleda. Ne moras da budes geek ili nerd da bi ti racunari bila preokupacija. Znam dosta ljudi sa bencha koji treniraju i sto se tiche izgleda najnormalije izgledaju i ni za jednog nebi rekao da je geek ili nerd. Znaci sto se devojaka tiche, one nisu u fazonu da se loze mozda na najnoviji hardver i koliko on moze da tera do limita, ali ih jako puno ima. I znam da ih ima na benchu, al ovakvi threadovi ce ih naterati da sto manje pisu. Jer ih odmah svi vide kao geekove. Glupost.

Znaci ne mogu da verujem. Evo nekoliko cinjenica cu da vam kazem, iz iskustva. Znaci postoji mnogo devojaka koje bi vise priznanja dobile od vecine ljudi na benchmarku u oblasti rachunarske tehnike, i iskreno opet vecina od tih devojaka nije geek ili nerd nego su extra ribe i sto se tiche izgleda. Ne moras da budes geek ili nerd da bi ti racunari bila preokupacija. Znam dosta ljudi sa bencha koji treniraju i sto se tiche izgleda najnormalije izgledaju i ni za jednog nebi rekao da je geek ili nerd. Znaci sto se devojaka tiche, one nisu u fazonu da se loze mozda na najnoviji hardver i koliko on moze da tera do limita, ali ih jako puno ima. I znam da ih ima na benchu, al ovakvi threadovi ce ih naterati da sto manje pisu. Jer ih odmah svi vide kao geekove. Glupost.

A sta, ako je neko NERD, automatski mora da bude mali, debeli, bubuljicavi, cvikeras? Jos neki stereotip? Svasta.

Bravo bgillegal, slazem se s tobom.

edit: Najbolje "zakatanciti" ovaj thread :D

Poslednja izmena:
ako vas zanima kako izgledaju geek/nerd-ovi, pogledajte sliku tima koji je pravio igricu koju ste upravo presli
videcete da ih ima svakakvih: ultra mrsavi, ultra nabildovani, ultra debeli, surferi, planinari, elegancija, odrpane stvari...musko, zensko, sta vec

Poslednja izmena:
To se pitam vec duze vreme.
Trebalo bi mozda postaviti medju anketama to pitanje pa videti rezultat odnosa medju polovima.

Poslednja izmena:
Pa hajde neka neko postavi anketu. Ja se slazem.
Deloju na prvi ogled da nema zena ovde, ali ako kazete da je glupa tema gasite je. Sta da radim sad.
Mada te koje se loze na novi hardver, mozda se loze u pogresnom smeru.
Ja se nikad nisam lozio na te stvari, vise me interesuju dobra kola :d to je ono sto cini zivot.
:bottle:

Ukratko, odgovor je: DA, ima ih i to od samog pocetka Bench-a ;)
Ko je dolazio na prve Bench skupove mogao je i uzivo da ih upozna i licno se uveri da Bench posecuje i "lepsi" pol :D

Eto, sad mozete mirno da spavate :p

Mislis na Muzzyja? :D

niko nikad nije rekao da nerd/geek mora imati IKAKVE veze sa izgledom... polazim od sebe prvo... uostalom na forumu niko ne gleda kako ko izgleda (a i zasto bi), moj post se odnosio na sadrzinu foruma, ok ima devojaka koje se bave racunarima i definitivno jako dobro izgledaju ali se zasigurno ne bave racunarima na nerd/geek nivou kao dobar % ovog foruma... i zasto bi ih threadovi gde ih neko naziva geek toliko uplasili? mene ne plase, zasto bi njih ako su sigurne u svoj izgled, intelekt i interesovanje bilo sta odvratilo od pisanja ovde, glupost.

fora je sto je ovaj forum zaista u vecem slucaju previse hardcore za te devojke koje mnogo vise citaju nego sto pisu pa ih onda vecina ne vidi, a da se boje prozivke da su geekovi to iskreno sumnjam.

Ljudi cinjenica je da bih postao zrtva svoga posla/opsesije moras 100% da se posvetis - to je ono kad mislis da si dobar e tek onda moras da ucis - sto naravno ima side effecte ka tvom telu - sto je nekim ljudima manje bitno a nekima puno. Meni je svejedno...

Poslednja izmena:
Ja znam za onu gospoja Sosu, ona je najredovnija cini mi se, ako je uopste zensko... :D Ima jos nekoliko njih koje nesto napisu pa ih nema vise... :)

Ne razumem šta će vam devojke uopšte? Meni kad su odneli ovaj wide sa stola na 2 sata, skapirao sam da bih lakše podneo da me devojka ostavi. :d

Činjenica je da su devojke kod nas veoma IT nepismene, čast izuzecima, i meni je jako krivo zbog toga. Nisu ni po čemu lošije, pa mislim da je u pitanju sociološki bag, verovatno relikvija ovog našeg Balkana i ženske inferiornosti na ovim prostorima, koju one same forsiraju. Verovatno je u pitanju linija manjeg otpora.

IT svet u svakom slučaju mnogo gubi, a i one same.

A ima li na forumu Jev-reja, Crnaca, Muslimana... :D

Zatvaram tred!

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno