Šta je novo?

IM Client ili servis

nikola2004mkd

Čuven
Učlanjen(a)
08.07.2004
Poena
620
Dali postoji neki servis ili IM Client koji moze da komunicira sa Gtalk, Yahoo Messenger, Live Messenger i Skype ali da pritome ne treba da imam otvoreno account na ove servise. Znam da postoje programi kao Trilian ali kod njih treba da imam smetku na svaki od ovi servisi i da ih unesim kada se prvi put logujem.

E sada znam da Live Messenger ima opciju da konunicira sa Yahoo Messenger ali ne moze sa GTalk i Skype. A pri tome mislim i da ne rade sve funkcije. Mislim da nije radio voice i video chat, a nije se moglo ni da pracam razne fajlove.

Znaci preporuke za service ili IM Client ukoliko postoji koji moze da zadovoli ove kriteriume.

Mogu ti preporuciti pidgin http://www.pidgin.im/.
Od gore navedenih servisa on podrzava i yahoo, gmail, hotmail i mnogo toga. Skype ne, on je posebna prica.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dali postoji neki servis ili IM Client koji moze da komunicira sa Gtalk, Yahoo Messenger, Live Messenger i Skype ali da pritome ne treba da imam otvoreno account na ove servise. Znam da postoje programi kao Trilian ali kod njih treba da imam smetku na svaki od ovi servisi i da ih unesim kada se prvi put logujem.
Nisam dobro procitao, tako da ovo pada u vodu.

Poslednja izmena:

E sada znam da Live Messenger ima opciju da konunicira sa Yahoo Messenger ali ne moze sa GTalk i Skype. A pri tome mislim i da ne rade sve funkcije. Mislim da nije radio voice i video chat, a nije se moglo ni da pracam razne fajlove.

Znaci preporuke za service ili IM Client ukoliko postoji koji moze da zadovoli ove kriteriume.

Bez otvaranja naloga na tim servisima nema ništa od tvoje ideje.

ne verujem da je tako nesto moguce....hocu da dignem novac iz banke ali nemam racun kod njih (a ni kinte 😀 )....tesko
kod svih ti je dovoljna samo email adresa...i vec si korisnik

Nazad
Vrh Dno