Šta je novo?

Illustratorov prikaz puca?!?

Konzul

Slavan
Učlanjen(a)
21.11.2004
Poena
304
Dva puta sam nabavio Illustrator CS i svaki put kad ga reinstaliram program puca posle par minuta koriscenja...
Reinstalirao sam windows ("popravio ga") i sam program i nista.

Nakon par minuta - program potpuno pobrljavi i krene pogresno da refreshuje prikaz po ekranu, da ostavlja tragove prozora i vrlo brzo - potpuno pukne.
Jedino sta sam ustanovio je da brze puca kad isprobavam 3d efekte (i uopste bilo sta sta komplikuje prikaz).
Imam AMD 2600XP i GeForce 1 DDR 32 MB-a, 512 Kingstona.

Jel' neko ima ideju zasto bi ovo moglo da se desava? Da nije cesta stvar ispravljena nekim patchem? Jel' iko imao slicna iskustva?

Saveti su veoma pozeljni.

Hvala.

Poslednja izmena:
Možda memorija? Kako ti radi prime95 na testu za memoriju? Ili pusti memtest86.

Konzul je napisao(la):
Dva puta sam nabavio Illustrator CS i svaki put kad ga reinstaliram program puca posle par minuta koriscenja...
Reinstalirao sam windows ("popravio ga") i sam program i nista.

Nakon par minuta - program potpuno pobrljavi i krene pogresno da refreshuje prikaz po ekranu, da ostavlja tragove prozora i vrlo brzo - potpuno pukne.
Jedino sta sam ustanovio je da brze puca kad isprobavam 3d efekte (i uopste bilo sta sta komplikuje prikaz).
Imam AMD 2600XP i GeForce 1 DDR 32 MB-a, 512 Kingstona.

Jel' neko ima ideju zasto bi ovo moglo da se desava? Da nije cesta stvar ispravljena nekim patchem? Jel' iko imao slicna iskustva?

Saveti su veoma pozeljni.

Hvala.

Problem je do te verzije što kruži Beogradom od samog početka. Jedino što mogu da ti kažem je da original (kupljen legalno od legalista, bivših pirata) radi kako treba.

P.S. Ne troši vreme testirajući memoriju, nije do nje.

Vrh Dno