Šta je novo?

Illustrator kurs, gde?

• Začetnik teme Začetnik teme HAL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

HAL

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2002
Poena
649
Ko nudi kurs Illustratora, po kojoj ceni, gde?
Najbolje bi bilo da je u Beogradu, ima li neko iskustva sa ovim kursom?

Za pocetak mozda ipak da probas nesto jevtiniju varijatu, a to je izdanje CET-a Adobe Illustrator CS - Ucionica u knjizi, po kojoj se i rade Adobe kurservi. Knjiga je super organizovana i lako se prati/uci. Misilm da je moguce skinuti e-verziju na engleskom jeziku (pdf format) sa Adobe sajta, doduse bez prateceg CD-a sa fajlovima za lekcije.

Sve je to OK.
Ali potrebna je diploma - papir, o zavrsenom kursu, zbog buduceg posla.

ako ti je do papira, imas skola za racunare koliko hoces, te im nije nikakav problem da izdaju diplomu kakvu god zelis. Savetujem ti da proveris kompetentnost predavaca, jer ne samo sto mora biti izuzetan poznavalac vektorske grafike (pa i rasterske) nego mora poznavati i druge tehnologije gde se Illustrator upotrebljava. Na kraju, ti ces od toga hleb da jedes. Dakle, najbolje podji sa nekim ciji autoritet cenis u datoj oblasti, pa onda se malo bolje informisite tamo gde vam se ponude cine najprimamljivijim.

Poslednja izmena:
Ma sve to stoji, osoba poseduje znanje, koje bi da prosiri.
Ne treba meni, nego sam zamoljen da pronadjem.
Interesuje me da li neko ima iskustva sa nekom od skola, kurseva i sl.

Na zalost pozitivnog iskustva nemam, ali bar da podelim negativna. U skolu "Vinca" (ako jos postoji) nemoj da ide(s). Kursevi su lose organizovani, znanje koje se dobija je slabo, a predavaci su losi pedagozi. Ne znaju da prenesu znanje koje poseduju ili ga uopste ne poseduju :smash:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno