Šta je novo?

IL2 Sturmovik na P2

chox

Slavan
Učlanjen(a)
27.04.2005
Poena
319
Da li ce i kako ici IL2 Sturmovik na P2 300MHz,256 rama i nVidia GF2 sa 32 mb?igra mi se svidela,a izasla je 2002 godine tako da ne bi trebalo da bude nekih problema,ali da cujem i vase misljenje.

nije iz 2002. vec iz 2001.
btw.
What is the minimum PC configuration required to run the game?

Minimum system requirements:
PII 400, 128 MB RAM, 3D Accelerator with 16 MB RAM (voodoo3 at least or equal)

Recommended system:
PIII 600 or better, 256 MB RAM, 32-bit 3D accelerator with 32 MB RAM or better.

Best configurations for full graphics options:
Processor 800 MHz -1,0 GHz or better, 256 MB RAM, GeForce 2 3D accelerator or better.

e jel problem sto imam XP?mislim ono da ne secka...

ako ti ne predstavlja problem to sto imas -100mhz u odnosu na minimum ne vidim sto bi ti smetalo sto imas xp

pa neki kazu,ono kao,XP je shit kao trosi puno resursa,pa zato valjda i igre seckaju...

a jel ima nesto kao IL2 Sturmovik a da moze da ide na moj komp...

paaaaa
jesi razmisljao o flankeru?
ili falcon 4.0?
nema bas WWII simulacija tako da mi jedino ove dve padaju na pamet a da su iole pristojne

E evo instalirao sam je i sve stavio na maximum i igra uopste ne secka...stavise,radi perfektno.E sad,ko je malo bolje upucen u IL2 Sturmovik neka mi malo objasni,sta su u stvari ciljevi u ovoj igri.npr. odem ja na rusku kampanju,i prva misija-bombardovanje.sednem ja u IL2 izbombardujem i ono nista.pusti autopilota,a on samo bacabombe ko prost...izbacio je jedno 200 bombi,i nastavio da ih baca leteci u nekom sasvim drugom pravcu...ajde objasnite makar nesto osnovno...

chox je napisao(la):
E evo instalirao sam je i sve stavio na maximum i igra uopste ne secka...stavise,radi perfektno.E sad,ko je malo bolje upucen u IL2 Sturmovik neka mi malo objasni,sta su u stvari ciljevi u ovoj igri.npr. odem ja na rusku kampanju,i prva misija-bombardovanje.sednem ja u IL2 izbombardujem i ono nista.pusti autopilota,a on samo bacabombe ko prost...izbacio je jedno 200 bombi,i nastavio da ih baca leteci u nekom sasvim drugom pravcu...ajde objasnite makar nesto osnovno...
Ijao bre druze ti kao da si nepismen :). Citaj tutorial i/ili readme file i uzivaj. Postavio si toliko nebuloznih pitanja da je to vec bruka...

Poslednja izmena:
a jel mogu mozda da se skidaju novi avioni za IL2?

pa to je sve veliko (od 29 mb pa navise)!ja sam mislio nesto manje posto sam jos uvek na dial-upu...mislio sam samo neke nove avione i to je sve...

Imas expansion disk koliko se secam, a na njemu verovatno ima nesto od tog tebi potrebnog!

Ja sam to sve poskidao sa dialup-om tako da... dge ima volje, ima i nacina!

Pozdrav :)

pa,mogu ja da instaliram expanziju ali forgoten battles ali onda to nece moci da radi na mom kompu.

Vec ekspanzije

Tek si poceo, a mislis o ekspanzijama :)! Ja se jos uvek cimam oko sletanja (prvi deo).Ekstra je igra!Puno srece na ruskom frontu!

pa nista,darkop:nanisanis pistu,smanjis brzinu,spustis flapsove (3 puta pritisnes V na tastaturi),spustis tockove (stisnes G) i polako...odusmes gas na jedno 10% i dotaknes pistu.kasnije ga odvozas do parkiralista,ugasis motor (pritisnes I) izadjes iz aviona i odes na pivo...

Malo off-topic ali... Koji Joy, ali jako jeftin, usb, preporucujete za IL-2? Presao sam gooomilu kampanja igrajuci preko tastature i... znate vec, znaci ne neka cuda od 50+, puno manje! Hvala

Kako si uspio sve to na tastaturi?Mnogo je tesko nisanit jer nos nonstop ide gore dolje,a kad poletim nema sanse da se stabilizujem,vuce na dolje i tako je sta god radio sa flapsovima-dok kad preuzmem kontrolu u vazduhu,normalno se ponasa i mogu da izvodim sve manevre

ja imam neki bajati saitek i radi odlicno. toplo preporucujem analogne dzojstike (po mogucstvi sa hetom za view).

Nazad
Vrh Dno