Major Che je napisao(la):Da nisi najbolji simulator borbenih aviona nazvao igricom pomogao bih ti. Ovako...
Vocko je napisao(la):Koje drajvere koristis i preko cega igras D3D ili OGL ?
Start => All Programs => Ubi Soft=> Il-2 Sturmovik (Forgotten Battles) => Setup => Provider => DirectXsirius je napisao(la):...
Dali je D3D ili OGL ne znam,a drajvere sam skinu zadnje prije desetak dana
JoeKuboj je napisao(la):...
Start => All Programs => Ubi Soft=> Il-2 Sturmovik (Forgotten Battles) => Setup => Provider => DirectX
cheers
sirius je napisao(la):...
Sve sam to uradio i opet nista
Vocko je napisao(la):...
Napisi tacno koja ti je konfiguracija, koji win i koje drajvere koristis
Major Che je napisao(la):1. OGL je prirodno okruzenje za IL. DX je samo wraping.
2. Proveri da ti nije ukljucen neki AA ili Aniso...
3. Procackaj po zvanicnim forumima.
4. Skini 1.1b patch. Mozda ti ne secka zbog grafike vec zbog zvuka.
Jel' trejseri iz browninga izgledaju isto u prirodi kao u il-2? Ti to znas... Da nemas neki mali AVI iz letackog zivota?
sirius je napisao(la):...
P4 2.4,BH7,his 9000pro 128mb,256 ddr 333Mhz,Maxtor 80gb,XP a drajveri mislim da su 3.7 ali mi je trzalo i sa drugim drajverima.
sirius je napisao(la):...256 ddr 333Mhz..
maxer je napisao(la):...
Veoma je moguce da secka zbog ovoga, ipak je ovo premalo za tako zahtevan soft.
Ako mozes da ubacis jos jedan od 256 i da sa 512MB RAM-a probas igru ... mislim da ce biti osetne razlike.
Ja sam slicnu stvar iskusio sa "Medaljom casti" - sa 256MB je umela opasno da secka ali sa 512MB sve je islo kako je ostatak racunara omogucavao.
ne chini ti sesirius je napisao(la):...
Ugradio sam jos 256 MB i prestalo je da sjecka i da me nervira.A racunar bolje radi ,ili se to meni cini
sirius je napisao(la):...Ugradio sam jos 256 MB i prestalo je da sjecka i da me nervira.A racunar bolje radi ,ili se to meni cini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari