Šta je novo?

IKOM I P2P problem

• Začetnik teme Začetnik teme Kele
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kele

Čuven
Učlanjen(a)
28.11.2004
Poena
609
Do skora je sve sljakalo kako "treba", koristio sam i winmx, i sahreazu i soulseek itd... Ali od pre par dana je sve utihnulo, nijedan p2p neradi. Jel samo ja imam taj problem? Da idem malo da im se naj*** mamice? Pomagajte sta da cinim... poz

Ja sam danas skinuo nekoliko mp3-ojki preko slsk-a. Evo i sada normalno radi.
Nego kako ti inače radi internet? Ako ti je i surf usoren, biće da je to njihovo ograničenje bandwidth-a koje primenjuju kada se, po njihovom mišljenju, pretera sa download-om.
Proveri ovde speed test i videćeš u čemu je problem.
http://specials.zdnet.co.uk/misc/band-test/speedtest500.html

Kele je napisao(la):
...koristio sam i winmx, i sahreazu i soulseek itd...

Ne koristim te p2p, ali BearShare i DC++ rade relativno ok (osim sto sam passive u DC-u). Ali istina, povremeno ima padova (kukao sam u par navrata). Kao sto jednom prilikom rece Stormbringer, admini IKOMa sigurno imaju foru da periodicno zezaju odredjene grupe flat korisnika tipa "E danas pustamo full transfer ovom bloku zgrada, a ove do njih cemo da ogranicimo". Sutradan idu dalje. Ako bih pravio analizu metodama Serloka Holmsa 😀 mogao bih da odredim koliko ima tih "grupa" i u kom pravcu se krecu iskljucenja, uzevsi u obzir posle koliko dana se ponavlja krug i koliko dugo traje "paket prekida & loseg transfera", tako da bih sa tim podacima mogao i da planiram svoj download i koriscenje interneta. Pod uslovom da u sve ovo nije ubacen RND elemenat :S:

Kamenujte me, poceo sam da pricam gluposti :bottle: 😀

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Da BearShare radi, i Soulseek je proradio. Izgleda da je WinMX definitivno ukinut... A sto se tice protoka, da nam nekim danima (vecerima) ne pustaju brzi protok bilo bi 😡 :crash:

Mene isto DC++ u poslednje vreme zeza, ali sam se prebacio na Torrent, koji za sad radi odlicno... Samo da se ne dosete pa da i njega ukinu :S:

Nazad
Vrh Dno