Šta je novo?

iiyama vs samsung

deVil_@linux

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2002
Poena
601
koji je monitor bolji? iiyama 452 ili smasung 957NF?
i gde mogu da nadjem iiyama monitore u jugoslaviji?

Ne postoji 957nf, postoji 959nf, verovatno mislis na njega.
IIyama? Ne znam.

IIyama monitore je jedno vreme radio Comtrade, nazovi ih i proveri.

jaksa je napisao(la):
Ne postoji 957nf, postoji 959nf, verovatno mislis na njega.
IIyama? Ne znam.

Pa u nekim cenovnicim stoji 957nf, ali nisam imao prilike da ga vidim i ako mozda postoji.

O Iiyama monitorima vec postoji jedan topic. Zastupnici su Comtrade i Acord iz NS. Nijedni ni drugi ih nemaju i nisu bas preterano raspolozeni za komunikaciju sa fizickim licima tj. ne bave se maloprodajom.

Ja sam zainteresovan za Iiyama 4314

Ilyjama monitora ima u Simm Shopu koji se nalazi na ulazu u Cumicevo sokace iz Nusiceve ulice (ne mozete da promasite, sa desne strane).
Strana im je www.simmshop.co.yu.

Meni komsija radi tamo i kaze da su ti monitori odlicni, ali niko jos nije cuo za njih... Ali kao sto rekoh svi ih hvale, pogotovo ovi gastarbajteri iz inozemstva:)

Ja imam iiyama Vision Master 8617 jos od 1994 god. i mogu reci da je to FANTASTICAN monitor i VRHUNSKI PROIZVODJAC.
Ko ima para neka ne razmislja o drugim monitorima osim mozda o ViewSonic-u.

maxer je napisao(la):
Ja imam iiyama Vision Master 8617 jos od 1994 god. i mogu reci da je to FANTASTICAN monitor i VRHUNSKI PROIZVODJAC.
Ko ima para neka ne razmislja o drugim monitorima osim mozda o ViewSonic-u.

IIyama su profesionalni monitori i Comtrade ih je izlozio prosle godina na izlozbi u Sava Centru, cena im je podosta veca od slicnog samsunga.
ViewSonic nije ta klasa, kao ni malopre pomenuti samsung.

sve u svemu stice se utisak da trenutno nema bolje kupovine od 959HF...
naravno odnos kvalitet-ojri, naravno uz neki prosecan primerak Samsung-a, mada imam utisak da je prosek 959NF monitora koji stizu kod nas bolji u odnosu na ostale Samsungove modele...

U SimmShopu imaju izlozenu jednu Iiyamu CRT 19......nesto reko 20k dinara...

Nece ih vise nabavljati....

Ljudi nemojte ni razmisljati o Samsungu koji je postao shit firma u zadnje vreme. Nagledao sam se svih Samsunga od polovnih pa do ovih najnovijih. I sto je najgore oni polovni imaju 5x bolju sliku a o geometriji da ne govorimo. Ako ima IIyama odma kupujte to su odlicni monitori e sada ovi u NS jesu malo *******i ali nije bas da nece da ti prodaju monitor. Ako imas kintu i uletis i vrisnes ocu 19" TFT odma ce da ti daju njihov sa stola :D :D :D :D

jox je napisao(la):
Pa sta kaze komsija, ima li ih i koje su cene?

Pa ima ih samo koje su cene ja zaista ne znam, ali PJ izgleda zna....:beat:

Anubis je napisao(la):
Ljudi nemojte ni razmisljati o Samsungu koji je postao shit firma u zadnje vreme. Nagledao sam se svih Samsunga od polovnih pa do ovih najnovijih. I sto je najgore oni polovni imaju 5x bolju sliku a o geometriji da ne govorimo. Ako ima IIyama odma kupujte to su odlicni monitori e sada ovi u NS jesu malo *******i ali nije bas da nece da ti prodaju monitor. Ako imas kintu i uletis i vrisnes ocu 19" TFT odma ce da ti daju njihov sa stola :D :D :D :D

Da li se ovo odnosi na Acord iz NS? Mislim na ovaj deo sa vristanjem? :)

Da odnosi se na Acord :D :D :p :p

Vrh Dno