Posedujem stari monitor 22 incni CRT monitor IIYAMA Vision Master Pro 510. Pre nekoliko meseci poceli su da se na njemu javljaju problemi sa slikom naime povremeno se na ekranu javljaju duhovi to jest umesto jednog slova pojavljuju se dva stim sto je to drugo slovo slabije vidljivo i izgleda vise kao senka i pomaknuo je oko 2 milimetara sa desne strane u odnosu na slovo koje sam otkucao. Napominjem da se ovo javlja samo povremeno a da je ostatak vremena slika na monitoru normalna. Da li neko zna kakav je kvar u pitanju i koliko bi otprilike kostala popraka ovog monitora.
Zvao sam vise servisera koji se bave popravkom monitorom medjutim nijedan nije mogao da otkloni kvar jer nemaju delove za njega. Da li neko zna nekoga ko vrsi popravke IILYAMA monitora u Beogradu ili nekoga ko ima delove za njega. Najvise bi voleo da monitor popravim u nekom zvanicnom servisu pa me zanima ko je generalni uvoznik monitora IIYAMA za Srbiju.
Zvao sam vise servisera koji se bave popravkom monitorom medjutim nijedan nije mogao da otkloni kvar jer nemaju delove za njega. Da li neko zna nekoga ko vrsi popravke IILYAMA monitora u Beogradu ili nekoga ko ima delove za njega. Najvise bi voleo da monitor popravim u nekom zvanicnom servisu pa me zanima ko je generalni uvoznik monitora IIYAMA za Srbiju.
Poslednja izmena: