Šta je novo?

Igrice za dvogodišnju decu

pufta je napisao(la):
da li ce biti dovoljne 3 ili 4 bombe po kvadratnom metru!

Sto,bre,vidis da imaju ugleda da ispadnu neki inzhinjeri,odma' se sve rachuna :)))
Ali,opet,ne bih bash bio toliko siguran da SAMO video-igre utichu na sve to,jer,recimo,i ja sam sa 7-8-9 godina pikao MK,sa svim fatalitijima,i ne znam ni sam cega sve ne,ali,opet sam (koliko-toliko :)) normalan..Ono,jeste da PREVISE vremena provodim ispred kompa,ali,opet,ako je neka fudbalica u pitanju-tu sam,ako je druzenje u parku u pitanju-tu sam...Danashnja deca,jednostavno,nemaju ni ona osnovna obrazovanja,e,sad,da li za ovo kriviti igrice,TV,roditelje,ili neshto peto,to je teshko objasniti..Ali,opet,i kada samo pogledam danashnje klince,uhvati me strah da uopshte i postanem roditelj..

Ma super je to, nego vidi naslov topika još jednom>: "... za DVOGODIŠNJU decu!" :wall: :wall: :wall:

Poslednja izmena:
LOl,ma OK,samo sam isfrustriran svime ovime,pa sam morao da se ispraznim...i dalje sam uplasen :)
Sad slobodno brisite postove,ne marim...Samo,razmislite,gde nam je buducnost? :zgran:

freehand je napisao(la):
Moji klinci (7 i 9 godina) ograničeni su na pola sata dnevno po glavi, i to je van diskusije. Čak i ne pokušavaju da iskamče minut više.
Dobar primer kako treba drzati stvari pod kontrolom I nece biti ni dioptrije ni ravnih tabana, a ostace vremena za setnju, covece ne ljuti se i sl.

@ Avijon
Pozdrav eventualnom buducem dobrom roditelju!
Kao otac dva maloletna delikventa (3.5 i 9 godina) mogu ti reci da osim povremene zelje da stariji provoza F-1 par krugova drugo i ne traze, muzika se slusa u doziranim kolicinama. Nije tesko biti umeren, kad se hoce, moze se. I nemoj da se bojis roditeljstva, ima na ovom svetu mnoooooogo vecih briga od sedenja pred racunarom sa napunjenih 3 godine zivota.

Poslednja izmena:
@avijon

Danashnja deca,jednostavno,nemaju ni ona osnovna obrazovanja,e,sad,da li za ovo kriviti igrice,TV,roditelje,ili neshto peto,to je teshko objasniti..Ali,opet,i kada samo pogledam danashnje klince,uhvati me strah da uopshte i postanem roditelj..[/

U medjuvremenu, nama se rodio i treci sin 27.07.2006. a ime mu je Damjan.

Tek toliko da te podsetim da nikad nije kasno za roditeljstvo.;)

Ala ste se raspisali roditelji :), nema šanse da čitam sve, samo ću reći da svog sina (2.5 godine) guram što dalje od računara, to će svakako naučiti pored mene i 2-3 kompa u dnevnoj sobi, kad tad...

U svakom slučaju evo jedan interesantan link http://www.uptoten.com

?

deca od 2 god :zgran: i komp ... NO COMMENT!

Dajte jos.Kakva deca treba meni da se zezam.he he he
Al probaj i sa moophun igrama.Nisu komplikovane.Fliperi pogotovo tj pinball.

Ja sam ZA da deca budu uz racunar, ali pod uslovom da im je prisustvo uz isti ograniceno za pocetak. Imam ih dvoje i znam kako je to.

http://downloads.yubc.net/HTMLstrane/grupa.php?idpgrupa=6&idgrupa=2

Probao sam da skinem nesto sa ovog sajta al nece.Imaju bas dobre zezalice koje sam oduvek trazio na delu fun and games.Ima li neko resenje?Zna li neko jos neki sajt za ovakve stvari?

Poslednja izmena od urednika:
Zamolio bih za jednu uslugu.
Potrebne su mi igrice za decu od 2 do 4 godina, koje su free za download.
Tražio sam Googleom, ali ništa posebno nisam našao, pa ako znate za neki dobar i kvalitetan sajt, bez piraterije, naravno, i sa free igricama za download, bio bih Vam veoma zahvalan.
Pozdrav.
Ja sam svojevremeno našao sajt čoveka čije dete ima neki poremećaj pažnje i da bi mu pomogao on je počeo da piše igrice za malu decu, bilo je tu izuzetno simpatičnih igara za decu. Nažalost, nemam URL, ali pokušaj da pronađeš na google. U stvari, evo ja sam sad pronašao taj sajt, a autor deluje kao neko s kim bih rado popio pivo:

I started to produce educational and games programs for my ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder - also called ADD) son Richard, when he was excluded from school and I had to teach him at home. It meant giving up my career in the Insurance Industry but I don't regret it for a minute. I was Richard's full time carer and up until he started college, I helped out doing voluntary teaching of Information Technology to kids at his school. In the past I have done many jobs including road sweeper, cleaner, painter, decorater, plumber, electrician, cinema doorman, clothes shop assistant, bus driver, milkman, insurance claims manager, gardener, petrol pump attendant (in the days before self service), chef, waiter and general fixer of just about anything.

I put my first games up on the web in 1996 and now they are used all over the world in homes, schools, colleges, adult education centres etc.

http://www.greyolltwit.com/

Puno freeware igara ima i ovde:

http://www.freewarehome.com/

Pogledaj npr. odeljak Games -> Kids

Poslednja izmena:
Nije lose.Ja volim takve igrice.Lagane a da ne zamaraju.

Vidi na yubc download sekciji, mislim da sam tamo nesto skidao.

Milina :)

danas buba trci po zici od bandere i izbegava svrake da je ne pojedu
sutra teleskopska dioptrija naocara i ravni tabani od kojih otkida glavobolja.

AAA!:D

Al' si ti lud, 15 minuta sam se smejao kad sam ovo procitao, ali na zalost poptuno si u pravu.
Danasnji klinci od 10-13 godina vise po igraonicama umesto da izlaze da pikaju fudbal, basket, zmurke i slicne igre...

eeee, kada pogledam moje detinjstvo (koje nije tako daleko) drago mi je sto tada nisam imao kompjuter...

Ma da a tek kad pogledaš detinjstvo tvoga dede...
To što dece sede ispred komjutera ne znači da nemaju fizičke aktivnosti.

Naravno, od WASD fiskulture imaju šake a la švarceneger ;)

Nazad
Vrh Dno