Šta je novo?

igrice za dva dzojpeda?

Učlanjen(a)
10.09.2003
Poena
680
malo bi da pikam sa klincem, osim fudbala, sta josh ima da se pika u dvoje?
:wave:

Narnia :)

Mortal Kombat Deadly Alliance/Deception/Armageddon, Tekken 5 na PS2.

hvala, bacio sam se u potragu.
imam samo PC, tako da ps otpada

Kao sto rekose. Mortal Kombat, svi sportovi( ukljucujuci tenis i te fore), pojedine trkacke....

Pazi na tenis, ako igras Virtua tennis 3 trebace ti 3(!) komada da bi oboje igrali sa joypadima. Ne znam kako su to uspeli da izvedu ali tako je.

a neke pucachine, josh ako je i WWII cheers:beer:

probao sam neki tenis i basket, ali slaba vajda - komplikovano mi je :bottle: tj. tenis mi nesto nije sljakao
ja sam karijeru zavrsio i poceo sa `one on one` i onaj basket koji je bio `cracked by israeli team`, tako smo ga i zvali :D

Poslednja izmena:
LOL hoces da igras FPS na PC-u ja joypad-om :d

Atomic Bomberman

@psaras Ne trebaju 3 kontrolera da bi mogao da se igra VT3 u dvoje. Dovoljna su 2 kontrolera. Ja igram VT3 u dvoje, a imam 'samo' 2 sony PS2 kontrolera povezana na komp.

Ako ti je slabija masina mozes i virtua tennis (bez 3) da igras. Lagano za igranje sa klincem.

LOL hoces da igras FPS na PC-u ja joypad-om :d

LOL :D
dobro omatorelo se :D, a i vreme je za drugi kom, tj. upravo imam izgovor da stedim za laptop :)
pali su mi na pamet wormsi, pa na dzojped i udri :d

edit: @srdjan, da malo nije kid friendly, pa da; treba da vidim sony PS multiplyer igrice - pa ako ima za PC

Poslednja izmena:
obscure 2... 90% mozhe u dwoje,a igra je odlichna... Jedino je malo horor,pa ne znam da l je prikladno... Pogledaj na netu owo za dwa igracha,poshto nisam 100% siguran.

Metal Slug 1, 2, 3 :D

stavio sam sve na search, i cekicam.
dank`h

:wave:

Odlicno pitanje ;) I mene to zanima, bring it on.

Sem ovoga gore rade i LOTR: The return of the King, Obscure i Obscure 2.

Poslednja izmena:
Izvinjavam se za netacan info u vezi VT3, radi i sa 2 joy-a, stvarno sam nesto bio pokvario :d :S:

Imaš i Backyard Basketball 2007

Mozda neki emulator? Ja sa mladjim burazerom na NeoRage igram skoro svaki dan Samurai Shodown i na MAME Cadillacs and Dinosaurs, igre su male, nezahtevne(zahtevaju dzojped za komotno igranje) a sto je najvaznije ima ih mnoogo.

Nazad
Vrh Dno