Šta je novo?

Igrica sa sovom

link2rage

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2004
Poena
620
Kako se bese zove igrica sa amige, gde upravljas sovom i pucas na sve zivo sto se krece (nest kao r type, gradius...)

Agony? :)

Psygnosisu je sova bila na logo-u :)

pravili su bas postene igre .

Igra sa najboljom intro muzikom ;)

koliko mene secanje sluzi u Agony se nije upravljalo sovom ili mene poceo da zeza onaj nemac alchajmer sto mi krije stvari po kuci.
Inace agony jeste bio strava sto se zvuka tice a i grafika je bila dobra

Poslednja izmena:
Mesas Apidya i Agony ;)

Da, jedna od retkih igri na Amigi koja je bila high-res (interlaced doduse).

jel bila cela igra hi-res ??? moram da skinem da je vidim ponovo :)

Hi-res samo uvodne slike ingame nije bila
znam, igrao sam je pre 2 meseca ponovo na WinUAE-u :)

Agony valjda beshe neki FRP/RPG u shumi nekoj? *zbunj*

A Da li se seca neko prilicno neubicajene igre za Psygnosis , Armour-geddon ?
http://amr.abime.net/review_20927.
Ona je imala neverovatno dobar intro za ono vreme , takodje interlaced koliko me secanje sluzi.

Ali sama igra je stvarno bila mnogo dobra; pomalo minimalisticka simulacija stvaranja ( nalik na Deuterim ili Mileniumu) , a glavni deo su bile misije - sa simulacijama light, heavy tank-a , hover craft-a, helicopter-a , stealth bomber-a, fighter aviona. Ja sam se zaustavio pred sam kraj igrice, na 5-oj misiji (Trebalo je za kraj bombardovati neprijateljsk shtab- headquaterse; nazalost je nisam nikad zavrsio a nema ni snimka long-play na youtube koliko vidim. A najjadnije mi je sto
sam detaljan opis koji sam napisao sa grafikonima poslao Svetu Kompjutera, a oni nit mi vratili rukopis niti objavili.

Na jednom od sajtova sam prochitao da je u pripremi remake ove igre, ali sam detaljnijim pregledom interneta uvideo da se radi o buvi.

Inache, postoji i drugi deo ove igre koji nisam nikad igrao jel mi je dugo Amiga bila u kvaru.

Trebasmo da otvorimo poseban thread za Psygnosis?

Armourgeddon sam cepao ko blesav (inace i Deuteros ;) i Millenium su mi bile omiljene igre!).

a voleo sam i Carrier Command :)

Poslednja izmena:
E da, samo je intro bio high-res. A sto se tice Psygnosisa, ma sve sto su napravili je bilo strava.

Agony valjda beshe neki FRP/RPG u shumi nekoj?

Rekao bih da misliš na Obitus. Doduše nije ni mnogo čudna ta zabuna, jer Psajgnosisove igre iz tog vremena često su imale sličan prepoznatljiv audio-vizuleni dizajn (npr. Agony, Obitus, Ork, Leander). Taj prilično jedinstveni fantazijski dizajn koji su praktikovali mi je inače jedan od najomiljenijih među kompjuterskim igrama ikada :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno