Šta je novo?

Igrica sa C64

jovcov

Slavan
Učlanjen(a)
10.02.2006
Poena
319
Pozdrav ljudi. Hteo bih da vas pitam za ime jedne igre koju sam davno pikao na c64.
Znaci fora je ti si neki cikica ,sa sesirom valjda :), koji ide po nekim platformama i gazi kockice. Pa kad izgazi sve kockice tu je kao gotov nivo. Ima i nekih klizanja niz neke tobogane, a svaki nivo je druge boje.

Pozdrav ljudi. Hteo bih da vas pitam za ime jedne igre koju sam davno pikao na c64.
Znaci fora je ti si neki cikica ,sa sesirom valjda :), koji ide po nekim platformama i gazi kockice. Pa kad izgazi sve kockice tu je kao gotov nivo. Ima i nekih klizanja niz neke tobogane, a svaki nivo je druge boje.

Miner 2049 ili njegov "sequel " :S Bounty bob strikes back

EDIT : Trebao si ovo staviti pod topic "kako se zove igrica "ili tako nesto, pravi nam se haos na podforumu :S

Poslednja izmena:
Izvini. Nije mi to bila namera.

Ma ne, nema veze - da postoji deskripicija topica ne bi omanuo verovatno - nego da se ljudi lakse orijentisu. Molim moderatora da ovaj topic i "Potreban naziv za igricu" , prebaci u "Jel zna neko naziv igre" .

Jel sam barem igru pogodio?

Jesi. Miner-a sam igrao. Hvala.

Nasao sam igru .bin je format, a i to sam jedva nasao. Imam 2 emulatora i nece da radi ni sa jednim. Kako to da namestim i odakle da nabavljam igre?

Poslednja izmena:
Jesi. Miner-a sam igrao. Hvala.

Nasao sam igru .bin je format, a i to sam jedva nasao. Imam 2 emulatora i nece da radi ni sa jednim. Kako to da namestim i odakle da nabavljam igre?

Ja koristim WinVICE, radi mi kao freeeware. A igre sam poskidao sa huba.
Mozda ima na c64.com?

posto je kreator teme omasio istu, ja cu da je iskoristim i u skladu s njom da postavim pitanje..

Ima li neko igricu za C64 "Gianna Sisters"? Bas bi mi znacilo ako neko to ima na kaseti ili na onom modulu za C64.. To sam igrao kao klinac sa drugom, pa se prikljucio moj cale, pa komsija, svi smo se takmicili ko ce da predje vise, dok je nismo obrnuli.. Inace da napomene igrica je vrlo slicna Mario bross-u..

To je bila i moja omiljena igrica, dosta je slicna Mariu, npr. Mario poraste da bi mogao da razbija cigle, Gianna dobije kosu i sl... Ali mi se vise dopadala od Maria.

pa da, i ima nevidljive kocke koje te bace 3 nivoa unapred. Ima zutu kosu a ona njena sestra ima zelenu.. Imam igricu za PC, ali nije to to, nekako je skroz bezveze.. Ne dobijas da razbijas glavom ni pucanje, nista, smor.. Bas bih je igrao na C64.

Jel mozes mozda da mi posaljes tu igru za PC, znam da nije to to, ali cisto da me zelja mine...

e da, a ima opcija sa programom hdd64 da se ucita sa PC-a na C64, ima na ovom forumu negde o tome, nisam ni ja to znao pa sam porocitao..

Hvala puno svima, skinula sam i igru i emulator, samo jos da se snadjem..:wave:

Da rekao sam to sto ja imam nije isto, ali sam nasao posle ovu sa emulatorom,prvobitno sam imao, neku bez emulatora , pa je ta drugacija.. skroz bezveze, nema opcija da ti pozuti kosa ni pucanje ni nista, al dobro nebitno je sad, samo da razjasnim nesporazum :)

imao sam ja gianna sisters za emulator (za pc) i to pravu verziju ,ali sam je obrisao pre par meseci...probacu da je nadjem na netu ako nekom treba

Nazad
Vrh Dno