Šta je novo?

Igre za XBOX

smile

Čuven
Učlanjen(a)
30.09.2000
Poena
619
Jel zna neko gde ima da se kupe igre za XBOX? Dobio sam ga pre neki dan sa memorijskom karticom (sa 8 MB za koju i neznam cemu sluzi, jer on valjda ima HDD), DVD kitom i igrama Halo, Miro, Virtual Reli. Po meni, igre su mnogo lepse nego na PC-ju.

smile je napisao(la):
Jel zna neko gde ima da se kupe igre za XBOX? Dobio sam ga pre neki dan sa memorijskom karticom (sa 8 MB za koju i neznam cemu sluzi, jer on valjda ima HDD), DVD kitom i igrama Halo, Miro, Virtual Reli. Po meni, igre su mnogo lepse nego na PC-ju.
Bas tako,preko TV u rezoluciji 640x480.Mora da si na PC gledao TNT2.Pazari 4200 i odmori oci od X-boxica:whip

Kakva glupost cholak, kakva je to glipost...

pa u pravu je...pusti ti igre sa PCja na TVu i sve ce lepo da ti izgleda...
Xbox moze da ima i duplo bolju grafiku i od PCja i od PS2, ali igre koje PS2 ima nikad nece imati......

Amon_Ra je napisao(la):
Kakva glupost cholak, kakva je to glipost...
Alo Ramone,Xboxic radi sa gf 3 ako se ne varam.E sad ako je trojka bolja od cetvorke mozda i imas pravoctp;

Komp ne moze da se poredi sa X Boxom po pitanju grafike u igricama iako ga pokrece GF3(sve igre su optimizovane do savrsenstva)...Enyway i mene zanima dal negde u Yu imaju da se kupe kopije za X BOx...

prvo, N2A xbox gpu nije bash GF3, bolji je od njega jer ima 2 pixel/vertex shader-a, kao i hardversko mpg2 dekodiranje. znaci N2A je izmedju GF3 - GF4.

kopije ima da se kupe kod nekih u novom sadu, kao i u nishu, ali ti je protreban mod cip, npr. EnigmahX koji koshta 50€ + 40€ za ugradnju (shto je pljacka).
igre se prodaju na cdrw i dvd diskovima (xbox namerno ne moze da cita cdr (kao da bi se zashtitili od piraterije)). vecina igara dolazi na cdrw, ali neke velike kao Halo idu na dvd-u. cena cdrw je 5€ a dvd diskovi 15€. ponuda je odlicna i ima da se kupi skoro sve shto je izashlo.

e da, memoriska kartica ti sluzi da prenesesh save na drugi xb, a ne za snimanje pozicija.

Zver ajde mi molim te daj broj telefona tih u Novom Sadu ili Nisu(znam da u Nisu VirtyCom ne prodaje igre) ....

Sve je u optimizaciji. Sega Dreamcast ima grafiku slabiju od GF2, a da ne govorim o procesoru, pa opet vecina igara izgleda lepse na Dreamcast-u nego na PC. A o igrivosti da ne govorim. I sigurno nije rec o TV-u, jer PC igre na TV-u ne izgledaju nikako (Igrao MOHAA na 70cm TV-u).

postoje dva problema kod xboxa...prvi je taj shto te opljachkaju za igre i chip, a onda ti svaka druga igra ne radi (ne postoji josh uvek chip koji radi kako treba), a druga stvar je ta shto sve najbolje igre za PS2 ne postoje za xbox, tako da xbox moze da ima i GF5 i da bude jeftiniji od PS2 ali to je bachena para...
btw, cena igara za PS2 je kao i za PC i ima ih jedno 10x vishe nego za Xbox + shto i bez mesije vecina igara rade normalno.....

EnigmahX cip za xb nije skup u odnosu na ps2 mod cipove. problem je shto uzimaju 40€ za ugradnju. tj. za lemlenje 7 zica. Dalje, nigde nisam cuo da se bilo ko pozalio na probleme ucitavanja kopija sa bilo kojim xbox mod cipom. ja sam licno igrao 7 xbox igrica na modovanom xb-u. svaka radi. cak i Halo na dvd kopiji. EnigmahX mod cip je perfektan, cak dozvoljava i neke totalno druge stvari kao: pushtanje "nepotpisanog" software-a (postoji Media Player za xb, postoje emulatori starijih konzola, mozilla (Netscape) se ce uskoro izaci za XB, kao i josh neki drugi programi).

oko toga koja je konzola bolja, necu ja nishta reci, vec covek koji ima obe (Xbox i PS2). naime, taj moj prijatelj (kod koga i igram Xbox igre), vec 2 meseca nema kod sebe PS2. Prvo je meni dao ps2 na oko mesec dana, pa posle drugom prijatelju. ne zanima ga cak ni da ga uzme nazad. s'druge strane, kad sam mu zatrazio Xbox da mi pozajmi... :(

oko cene igara, pa ps2 diskovi jesu jeftiniji, ali dobar deo njih je RIP, a to najvishe mrzim. devil may cry je rip (nedostaju animacije), gta3 takodje plus shto ima framerate problem zato shto je rip. mislio sam da su rip igre pc daleka (ruzna) proshlost, ali sad su na ps2.

XaN, Xbox igre imash u NovomSad-u, ali ne znam ko ih prodaje. Nije ni vazno, jer tamo prodaju samo originale. U Nishu ih prodaje http://www.virtycom.co.yu/indexmain.htm ali to ne navode na sajtu. Slobodno uzmi telefon, i trazi im igre jer ih prodaju sigurno. e da, jednom sam naleteo na ftp pun Xbox igrica (iso dvd diskovi), pa ako imash cable ... (Halo je 3gb) :)

E Zver ja sam zvao ove u VirtyCOmu oni su mi rekli da NE PRODAJU igre nego samo X Box...

E sad sam ih zvao kazu da nemaju igre niza X BOx ni za PS2 i da se uopste ne bave softwerom...

neverovatno. pa covek mi je rekao da je kupio Xbox kod njih, kod njih ga modovao i kupio 7 kopija kod njih (Halo, Oddworld3, Project Gotham racing, Amped, Moroowind, Wreckless, TestDrive 6(ili 7)). u cemu je trip nemam pojma, ali ti shaljem PM sa njegovim ICQ-om i mail-om, pa ga lepo pitaj sve shta te interesuje u vezi Xbox-a.

btw, sad sam primetio, na http://www.virtycom.co.yu/ sajtu idi na forum, pogledaj prvi topic (prodajem Xbox igre) gde pishe ovo:
Najveci izbor igrica za XBOX u Jugoslaviji na telefon: 064/1-83-83-40
mozda su to oni, ali iz nekih razloga samo na taj telefon prodaju igre :)

Nazad
Vrh Dno