Šta je novo?

Igre za dva igraca

IONE

Slavan
Učlanjen(a)
26.12.2009
Poena
320
PC je povezan na cetr`es inca i voleo bih da znam sta buraz i ja da pikamo u pauzama izmedju PES-a i 2K...obavezno da je igra za dva igraca(da mozemo da igramo zajedno u isto vreme) ?

Kada smo bili klinci fliperi,bilijar i kruska nam nisu bili zanimljivi pored bozanstva znanog kao Punisher http://www.youtube.com/watch?v=nJEFz3H5D0M

Pored prve ljubavi pikali smo po zivot i vodoinstalatera, Bandicoot-a, Sonic-a, Syphon Filter-a i ostalu gamad.

Sada obrcemo ture za Shank-om dok nam ne preporucite stogod zanimljivo.
http://www.youtube.com/watch?v=3A3kaVVnwLM

Od starig igara tu su sam razni emulatori tipa snes i mame

od novih igara :
Shank 2
Rayman Origin
Trine 1,2
Lara Croft the Guardian of Light
Wasteland
Fable 3
Costume Quest
Naval Warfare
Blur
Dungeon Siege 3
Magicka
Soldner X
Really Big Sky

ima ih jos dosta....

Za emulatore znamo, mislili smo samo na nove gejme...kada predjemo Shank-a ubadamo neku sa tvoje liste pa prenosim impresije.
Hvala Smith.

DeatSpank sa svim nastavcima
Lego Pirates of the Caribbean
Lego Star wars
Lego Indiana Jones
Lara Croft and the Guardian of Light +1

Magicka ima i moje preporuke. Jedna od najboljih igara za 2 igraca koju sam igrao.

Sad vidoh da je Smith već preporučio Trine, tako da.. eto od mene još jedne preporuke. :)

The Lord of the Rings: The Return of the King

Obavezno split second. Nema veće zabave od toga kada igraš sa ortakom i skucaš ga pred cilj :)

Nema nista od skucavanja, voznje i strategije se nece piciti :)

Au nisam video... Sry... Mislim da bi splinter cell chaos theory (koji je najbolji po meni) trebao da ima split screen opciju za coop (ima na xbox1), fantastičan je...

Nema nista od skucavanja, voznje i strategije se nece piciti :)
Cak ni Rock-n' Roll racing :) :)
ZSNES_1167.jpg

The Lord of the Rings: The Return of the King

Zakon! Igrao sam ga pre 5 godina i opet ga igram jer je zakoon! Znaci za coop(jojstik + tast i mis) zakon! Mnogo zanimljivo...

Nazad
Vrh Dno