Šta je novo?

Igre za decu

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
Treba rodjacima da nabavim neke igre pa mi trebaju preporuke za:
-devojchicu 9 godina
-dechaka 12 godina
(njih dvoje imaju neki solidan komp - 2000+ 256...)
-dva dechaka, jedan 3 drugi 5 godina (oni imaju neki P1-P2 - nisam video i nemam pojma ali za njih mi trebaju neke proste igre).

Imate li neke preporuke i gde sve to naci? Moze i na PM ;)

Za taj noviji komp, preporučujem Sonic Heroes i Kao The Kangaroo: Round 2.

EDIT: A da, imam sve to ;)

Poslednja izmena:
Need for speed underground 2, Lego Racer 2, Lego Star Wars

Za slabiji komp Bugs Bunny Lost in Time, Donald Duck Going Quackers

Poslednja izmena:
Nabavi neku od ovih shto filipenko igra :)

ovaj od 12 bi mogao da igra psychonauts.a mogao bi i ti,slobodno,da igras sa njim.
onda,lego star wars,je isto ok,harry potter i ostala ******,,,
a ovi sto imaju P1,
najbolje da ti lepo rodjacima kupis PSX,ili ako su bili dobri PS2,pa da se igraju ko ljudi:)

Ma za devojčicu Simse sa svim expensionima i nema da brineš. Eventualno joj dodaš Neighbours 1 i 2, Pandora's Box :D ...i to je to. A dečko....ma taj piči pucačine (12 god. ;) ) i to uveliko.
Za P1 i P2 mašine :S: ...zavisi od grafičke.
Mada Moorhuhn sreial, Sven i slično bi završio posao. Tu eventualno dodaš neku SuperMarioliku igru, neki fliper i to je to. Znaš ono čisto da im bude šareno i da lepo svira ;) . Mada klinci su zakon. Nemoj da te začudi da ih izgustiraju za par nedelja i da te isprozivaju za neke "ozbiljnije" igre. :D
Pozdrav. :wave:

E da, simsi...mada deca su bas mlada a u simsima ima ipak da se maltretira. Tu je i Wolf, Dog and sheep, ako se dobro secam (po crtacu o ptici-trkacici)
Sto se Psihonauta tice ne bih se slozio - igra bas i nije za decu, doduse tako izgleda, mada ko zna, nisam se nesto mnogo zadubljivao jer me je smorila. Mada ako je za decu sto se ceo forum przi na nju?

Ma da, nek igraju Morhuhni i trse pilištorci na tanački monitori :d

Moorhuhn je napisao(la):
blablabla,,,Sven i slično bi završio posao.,,,blablabla,,,
da,da sven obavezno.pogotovo ovome od tri godine,lepo ce posluziti u edukativne svrhe;)

Shrek, Bugz&Taz Time busters (prvi i drugi deo), Snowboarding, a verovali ili ne klinci od 7-8 godina odlicno kapiraju i igraju Age of Mythology... Ovo sve za onaj solidan comp.

SINTER je napisao(la):
da,da sven obavezno.pogotovo ovome od tri godine,lepo ce posluziti u edukativne svrhe;)
Ma daj, pazi kada ni matorci neće da se bune. Ovo govorim iz iskustva. Pa, sada skoro mi je neki ćalac tražio da mu narežem "sve vrste Svena" (verovatno je mislio na sve delove ;) ), jer mu klinac ne da mira. "Samo lupa po tastaturi i kliberi se...", kako se on izrazio. Klinja nema više od 4 godine provereno.
Pozdrav. :wave:
PS. Voodoo, nemo mi diraš Moorhuhn...ke da padne tepanje, ja ti to obećavam. :D

Ma nek igraju Svena,ali ako vide da moze i dzukac da se nag**i,e onda to postaje ozbiljno. :)

Moorhuhn je napisao(la):
Ma daj, pazi kada ni matorci neće da se bune.
Moja ćerkica od 3 godine videla na nekom PCu Svena i zapela 'oću one male ovce'. Ja instaliram i pustim da ih šetka okolo po livadi, računam neće provaliti funkciju tastera 'space'. Gledamo mi TV i čujemo u jednom trenutku 'tata, mama, da vidite kako se guraju!' :d Prelaskom na A64 ta igra je prestala da radi, ne znam zašto, samo izadje kad se startuje, ali bolje, sad slaže Lego kocke, igra Jazz Jackrabbit2 (sama ukuca 'jjgod' varanje) i Barbie Horse Adventure. Voli i Moorhuhn, dodje do onog puža na pesku i krene da mu tepa 'mali slatki pužić, kako si sladak..., duuummm, oooo nema više puža...'.

Barbie Ocean discovery,
Kao kangaroo2
Wallace&Gromitz
Madagascar
Lilo&Stitch
Bugs Bunny @ Lost in time
Taz @ Wanted
Shrek 2
Rayman 2
Rayman 3
Woody Woodpecker
Lion King Activity center...

To su igrala moja deca.

Danas mi je stigao mail od http://www.extreme.co.yu/ gde za relativno male p[are moze da se uzme nekoliko decijih edukativnih naslova na srpskom. Ucenje matematike i sl.
Baci mi mail na [email protected] da ti fw njihovu poruku...

Moorhuhn je napisao(la):
Ma daj, pazi kada ni matorci neće da se bune. Ovo govorim iz iskustva. Pa, sada skoro mi je neki ćalac tražio da mu narežem "sve vrste Svena" (verovatno je mislio na sve delove ;) ), jer mu klinac ne da mira. "Samo lupa po tastaturi i kliberi se...", kako se on izrazio. Klinja nema više od 4 godine provereno.
pa naravno da nece da se bune.znaju i oni sta je dobro ,)
ja sam,inace,bio ozbiljan :eyebrows:
pozz

za devojcice: Barbie (ima vise od 7 razlicitih), Simsi, Hercules (starija), Tarzan...

+ reflexive i popcap igrice

Vrh Dno