Šta je novo?

igre u win2k

• Začetnik teme Začetnik teme Roger
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Roger

Čuven
Učlanjen(a)
05.07.2002
Poena
609
Da li ste i vi imali problema sa win 2000 sto se tice igara. Recimo Colin McRae2 rez: 800x600x32,
draw dist 2, detalji na max. Igra secka, pogotovo kad je auto u krivini. Ima puno primera, kao
sto su Morrowind, Wolfestein i sl. Drug mi je rekao da bi kod mene trebalo da ide brze s obzirom da
on ima duplo slabiju masinu od mene. Dakle, da li je to problem
sa win2k ili je moj comp. slabo podesen ili cak pokvaren? Ja imam P4 1,7 GHz, ATI radeon 7000
64mb, 256 Mb ddr 266Mhz, hd 60Gb 7200 rpm i dr. Hvala.

ja pojma nemam kakva je tvoja video kartica, ali se secam da su ljudi pricali da ima problema sa nakim drajverima... znaci, sacekaj nekog znalca za ati-ja da ti preporuci...

sto se tice same razlike izmedju win98 i win2k, razlika je minorna, a w2k nudi 1237% vecu stabilnost rada...

poz

Problem u celoj prici je tvoja graficka kartica, poznato je da je Radeon 7000 najslabija iz cele Radeon palete + sto su ATI jevi driveri za w2k narocito za igranje katastrofalni, ja sam se jedno vreme mucio sa Radeonom LE pod w2k, a onda sam se resio problema tako sto sam presao na Hercules GF DDR 😉

OK, kolko sam ja skontao onda moja graficka nije bas u najbolja sto se tice igrica. Barem sam sad miran, tj. znam u cemu je problem (nije procesor i sl.).
Hvala svima.

Nazad
Vrh Dno