Šta je novo?

Igre sjeckaju

borisgut

Slavan
Učlanjen(a)
06.04.2009
Poena
319
Pozdrav svima,imam problem sa igricama,cas rade kako treba pa onda koce. Intel Pentium 4 3.2 Ghz,2 GB RAM,ATI Radeon HD 4350 1GB,Windows 8. Igre koje sjeckaju: Call of Duty 1 i 2,GTA San Andreas,a Need For Speed Underground 2 ne koci,da napomenem da sam nekidan cistio kuciste od prasine.

proveri temperature nekim programom, mozda dolazi do pregrevanja i skini poslednje drajvere a mozda i na win 8-ici nesto baguje...
ako je pocelo da se desava posle ciscenja proveri i sve kontakte.

Prejake za taj komp ??? NFS radi svuda pa i slabijim to nije ni čudo.

Tesko da su COD 1 i 2 prejake za taj komp...Te igrice rade na mnogo losijim masinama lepo...Skini HWMonitor ili Speedfan pa pogledaj temperature...Moguce da ti se procesor pregreva,pa ti obara takt i zato secka...Takodje ne bi bilo lose da promenis pastu na procesoru...

Verzija drajvera za graficku, verzija directX, vsync...

Instaliraj ti i directx 9 biblioteke.
Ja sve nešto mislim da ti nisi lepo vratio kuler procesoru.

I javi koje su temp.

Sad je i NFS poceo da sjecka. Prije se znalo desavati da kad se kuciste zaprlja od prasine,svaka je igrica sjeckala,a kad ga ocistim onda ne sjeckaju. Sad kad sam je ociscen od prasine,one i dalje sjeckaju

Izvadi komponente, sem cpu i kulera, i očisti spotove pa ubaci i probaj. Možda grafa ne leži dobro.

Iskljuci Shadows u opcijama grafike kad udjes u igricu,kao i Anti-Anialising koji je potrebno da stavis na minimum,pa probaj onda :)

Vrh Dno