GR-44
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.10.2007
- Poena
- 370
Kao prvo se izvinjavam ako sam pogresio "plato" za stavljanje teme ako sam pogresio neka premeste moderatori al samo bih voleo da ostane ovde jer bi voleo da posle par postova o grafickoj voleo da se nastavi o igricam koje mogu da se igraju na slavijim konfiguracijama a i nece biti mnogo pominjana graficka,znam da sad vecina ima jace masine sa dual core procesorima i 1 Gb rama al prepostavljam da ima i onih koji imaju slabije konfiguracije ko ja nisam valjda jedini
:hair::wall::wall:
Imam jedno pitanje instalirao sam novi driver za GeForce 440 mx 93.71_forceware_winxp2k_english_whql.exe i sad jedno pitanje
cemu mi pomoze on da li poboljsava igrice mislim jel bolje rade koliko sam ja primetio na underground 2 su mi pre iskakali trouglovi iz kola izgube obilk steta sto nisam napravio screenshot pa da vidite o cemu pricam.
Anyway sad kad sam instalirao ovaj gore driver to mi se nije desavalo videcu mozda mi se pojavi kasnije al ne verujem sad je extra.
Jel moze neko da mi objasni da li mi je ovo pomoglo.
I ako mozete da mi preporucite neke igrice koje mogu da igram na ovoj krntiji pardon konfiguraciji :d
I ako za te igrice moze neko da mi napise gde mogu da skidam full igrice
ako mogu torent da budu ili direktno negde samo da nije preko rapida posto tamo treba iz delova i skidao bi skoro nedelju posto ne verujem da bih stizao svaki dan po jedan dva dela,a posebno sto posle jednog downloada treba da se ceka sat i po
Pozzzzzzzzzzz :smash::type:
i hvala unapred nadam se da nece niko da me ismeva
zbog konfiguracije i ako je pitanje mozda glupo
al ko pita taj ne skita.
Imam jedno pitanje instalirao sam novi driver za GeForce 440 mx 93.71_forceware_winxp2k_english_whql.exe i sad jedno pitanje
cemu mi pomoze on da li poboljsava igrice mislim jel bolje rade koliko sam ja primetio na underground 2 su mi pre iskakali trouglovi iz kola izgube obilk steta sto nisam napravio screenshot pa da vidite o cemu pricam.
Anyway sad kad sam instalirao ovaj gore driver to mi se nije desavalo videcu mozda mi se pojavi kasnije al ne verujem sad je extra.
Jel moze neko da mi objasni da li mi je ovo pomoglo.
I ako mozete da mi preporucite neke igrice koje mogu da igram na ovoj krntiji pardon konfiguraciji :d
I ako za te igrice moze neko da mi napise gde mogu da skidam full igrice
ako mogu torent da budu ili direktno negde samo da nije preko rapida posto tamo treba iz delova i skidao bi skoro nedelju posto ne verujem da bih stizao svaki dan po jedan dva dela,a posebno sto posle jednog downloada treba da se ceka sat i po
Pozzzzzzzzzzz :smash::type:
i hvala unapred nadam se da nece niko da me ismeva
zbog konfiguracije i ako je pitanje mozda glupo
al ko pita taj ne skita.
Poslednja izmena: