Šta je novo?

Igre koje su imale m***

razbijac89

Poštovan
Učlanjen(a)
15.08.2015
Poena
51
Razmišljao sam nešto dok sam pratio trejlere novih igara, i nekih malo manje novijih, i shvatio sam da su igre izgubile onu čar koju je recimo imao Soldier of fortune 2 i slične. Pričam o tome da pucanje u ljudske protivnike bez ostavljanja oštećenja na njima i nemogućnosti da im recimo, mačem odsečemo ruke, u modernom dobu gaminga gde grafički konačno može da se doživi realnost, nije dopustivo. Mnogo kvari utisak.
Ako možete da preporučite neku takvu igru iz modernog doba, please do. I svako objašnjenje zašto to (ne)rade bi bilo poželjno. :guitar:

PEGI_12.svg

Kako nema? imas jednu od novih The Witcher 3...
Otpadaju ruke, noge, glave na sve strane...krvi do kolena.
To je samo jedan primer...imas takvih na sve strane.
Sta je problem? Malo smo krvolocni? 😀

ima i Hatred 😀

Dying light....

Wolfe stein New Order I Old Blood su dobar primer brutalnosti 😀

Sudeci po traileru, novi Doom ce biti itekako brutalan 🙂

Ima koliko hoces igara, evo samo nekih od poslednjih koje sam skoro igrao: Chivalry MW, Killing Floor 2, Black OPS 3... a da ne spominjem da ima i daleko "brutalnijih" igara nego sto je navedeno gore, tipa novije Sniper Elite igre, Darkness 2, etc.

^ Covek gore pominje odfikarenje udova i tome sl. 😀 Mortal Kombat recimo i on.

U gore navedenim igrama se to upravo i desava.

UHhnFDf.jpg

Postal+2+uses+cats+dealwithitjpg+_ba35ee3cfb0322df50869bdf1238dca5.jpg

:d

И мени се чини да су игре постале превише политички коректне и са мање крви и просутих црева, вероватно да би се увек обухватило више профила купаца.

Нпр. Moonstone: A hard days knight је била игра без неке контраверзе због количине крви, играло се без драме. Carmageddon исто. Хоћу рећи тад се није правила драма око тога.

Данас, Warhammer 40,000: Space Marine у којем би требало да лете орковске ноге и руке на све стране крв изгледа као нека црвена магла која делује као да си избушио балон пун црвеног дима. У Ворхамеру у којем је крвава борба централна тема нема исте.

Свет је постао далеко више крволочнији а игре углавном глупље и разводњене. У оба случаја захвалите Американцима.

Ako se secam dobro, Carmageddon je napravio veeeliku dramu svojevremeno. Cak je za neka trzista bio cenzurisan, pa su se umesto ljudi, na ulici bili zombiji.

dobri predlozi. baš to mi je zasmetalo poslednjih godina, toliko grafičke unapređenosti, a toliko malo "shotgun headshot" realnih momenata 😀

Не могу да се сетим новије игре а да сам баш уживао и акцији. Вичер дефинитивно... е да сад ми паде на памет, најновија игра која ми је врх и држи ми пажњу дуже време ( више - мање) је Chivalry: Medieval warfare. Е ову игру бих издвојио од осталих, зато што је ненормално забавна и много фрустрирајућа у исто време. Гарантујем да је свако ко је играо ово честитао све по реду и закону у монитор.

Желим Warhammer 40K: Future Warfare са чекићима, секирама и болтерима 😀

Meni u W3 nista specijalno. Takodje ni u Wolfensteinu. Iako su ovako odlicne igre, ne bih im dodao taj epitet muda. Mortal Kombat da, ali to nije bas usko vezano sa stvarnim, ali sigurno, ima muda.

Не мора фарминг симулатор или нешто тако где нема смисла тако нешто убацивати. Ево пример... Бетлфилд (2, 3 или 4 свеједно) . Сви пуцају а нигде крви. Делује ми да поред очигледних разлога за то као што је продаја игре тинејџерима има и скривених разлога као делимично испирање мозга амерчким клинцима који одрастају на овим играма мислећи да је рат кул као у игри.

U Shadow of Mordor ima seckanja non stop, i to vrlo otvoreno prikazanog, e sad, sto je kombat bezveze u smislu potrebnog skilla, i sto je su to skriptovana seckanja u figth scenama, to je drugo, ali niko se tu nije trudio da "ulepsa" bilo sta. Prilicno je sve na izvolte.

И Шедоу Вориор ( 😀 хаха како то изгледа на ћирилици) је римејк игре из 90их. Нисам играо ни један ни други, али дефинитино планирам.

Co'ek trazi nesto kao Soldier of Fortune a toga bas nema. Nije isto seckati demone i raditi to isto u nekoj realisticnoj pucacini.

Co'ek trazi nesto kao Soldier of Fortune a toga bas nema. Nije isto seckati demone i raditi to isto u nekoj realisticnoj pucacini.
Pa da, mislim najbliži osećaj toga sam imao dok sam igrao Dead Island, ali evo gore spomenuti battelfield nema ni krv, a teži malo više simulaciji od cod-a. krivo mi je što nema neki hack ili opciono da se namesti, ili da se prodaje odvojeno 18+ i teenage gameplay

Nzm mozda coveku bude prijao Bulletstorm.

Nazad
Vrh Dno