Šta je novo?

Igraonice

Sasa je napisao(la):
Onda se slobodno slogiraj kad ti kazem da cak imam svoju igraonicu ;)

Hahahahahaaaaaaaaagrhhhhhhh [to je shlog :)]

Imao bih i ja, nego keva i cale "sta bre igraonica upisao si fax sad nema *****encije". Ali, sad kad vidim da se i ne privredjuje nesto najbolje, nekako mi je drago :)

BTW, gde je ta tvoja, mogao bih da banem (sa ekipom), naravno ne za dzabe kao neki nego placamo.

Geek_master je napisao(la):
Imao bih i ja, nego keva i cale "sta bre igraonica upisao si fax sad nema *****encije". Ali, sad kad vidim da se i ne privredjuje nesto najbolje, nekako mi je drago :)

Ako napravis dobru igraonicu bice ljudi (para). Ako isfusaris i napravis neku prdenaku nece ih biti.
Dobar marketing rules (za ne upucene, ne samo propaganda, vec celokupno poslovanje ;) )

Geek_master je napisao(la):
BTW, gde je ta tvoja, mogao bih da banem (sa ekipom), naravno ne za dzabe kao neki nego placamo.

Bezanijska kosa, 1 mesna.
Svi ste dobrodosli :)

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
Ako napravis dobru igraonicu bice ljudi (para). Ako isfusaris i napravis neku prdenaku nece ih biti.
Dobar marketing rules (za ne upucene, ne samo propaganda, vec celokupno poslovanje ;) )

To jeste... moras max da se trudis. Npr moj ortak iz Smed. Palanke ima duplo veci promet kad je tamo i kad radi i pazi na sve i trudi se nego kad mu tamo radi drugi covek. Mada, veci deo je u BGu, studira neki engleski fax (menadzment) koji ima "outpost" ovde.

BTW, gde je ta tvoja, mogao bih da banem (sa ekipom), naravno ne za dzabe kao neki nego placamo

Jel ovo na moj raun?!

Ma zezao sam se, naravno da bi platili...

PJ je napisao(la):
Zarto "profy" igraonice imaju software za obracun vremena. Uplatis vreme, ukucas user i pass i tek onda koristis kompic....

Bas veceras idem da potrosim nekih 5h u MGu koji mi stoje na nalogu vec 2 meseca:)

Ajd' da ja tebe pitam u vezi toga nesto - jel' bi ti radje da uplatis recimo 3 sata i da tacno na isteku tog treceg sata - upravo u trenutku kad treba da nozem sredis onog klinju koji te strasno nervirao - te racunar izbaci iz igre sa sve komentarom "vase vreme je isteklo"! Meni onda dodje da istom racunaru izvrsim onu akciju koju sam planirao onom klincu... Milsim da je mnogo opustenije i postenije da te nadgleda radnik i da te opomene da ti je ostalo jos dve-tri runde - a i kad nije guzva da te pusti i 10 minuta duze da igras. Dobro, u MG-u to nije prakticno zbog kolicine racunara i razlicitih nivoa, ali ...

P.S. Iznenadili bi ste se koliko moderatora na benchmark-u ima igraonice :) :)

I kako na kraju kontrolisete promet:

PROGRAM (koji , gde ga nabaviti.....)
ili
HUMANOID (poverenje,.......)

Pomozite mi , posto sam u fazi otvaranja igraonice......

Pozdrav!:wave;

------------------
Ajd' da ja tebe pitam u vezi toga nesto - jel' bi ti radje da uplatis recimo 3 sata i da tacno na isteku tog treceg sata - upravo u trenutku kad treba da nozem sredis onog klinju koji te strasno nervirao -...
-------------------
Jao Jao Jao!!!!
E Skote, koga ti možeš da zakolješ ne pali se bre po forumima...hahaha zaklati klinju...evo obećavam da ću te večeras zaklati bar jednom i par puta ubiti glokom.
A što se tiče kontrole...humanoid doprinosi opuštenoj atmosferi a program da znaš da te niko ne potkrada

Skot je napisao(la):
Ajd' da ja tebe pitam u vezi toga nesto - jel' bi ti radje da uplatis recimo 3 sata i da tacno na isteku tog treceg sata - upravo u trenutku kad treba da nozem sredis onog klinju koji te strasno nervirao - te racunar izbaci iz igre sa sve komentarom "vase vreme je isteklo"! Meni onda dodje da istom racunaru izvrsim onu akciju koju sam planirao onom klincu... Milsim da je mnogo opustenije i postenije da te nadgleda radnik i da te opomene da ti je ostalo jos dve-tri runde - a i kad nije guzva da te pusti i 10 minuta duze da igras. Dobro, u MG-u to nije prakticno zbog kolicine racunara i razlicitih nivoa, ali ...

P.S. Iznenadili bi ste se koliko moderatora na benchmark-u ima igraonice :) :)
moram da odgovorim zbog ovog "profy"
da le je industrija profy zbog onog sistema
gde kucaju mashine,gde je vruce,gde se cigani shetaju oko stolova,gde se mnogi deru i sl?
ili npr pc fort,gde je 10 kompova u 20kvadratnih metara,ili mg's gde su neki na spratu,pa za team play u cs-u nije ni za qrac(jedan viche bacam flash,a ostali se povuku i sl)

Carlito je napisao(la):
I kako na kraju kontrolisete promet:

PROGRAM (koji , gde ga nabaviti.....)
ili
HUMANOID (poverenje,.......)

Pomozite mi , posto sam u fazi otvaranja igraonice......

Pozdrav!:wave;

Po mom je najbolje oba - program koji ne sece vec samo radi monitoring i covek koji kontrolise kad ko zavrsava - zbog programa znas koliko je ko igrao, a humanoid je tu da odrzi opusteno atmosferu. Sto bi rek'o jedan nas saigrac ... LUDILOOOOO :)

P.S. Igor2 - nazuces ti mene - nazuces - samo da nisi igrao sa mnom u timu - doduse to me nije sprecilo da vas poubijam - TK rules... :D

Ma covek se podrazumeva.....nego pitam da li treba verovati njemu ili kontrolisati ga nekim pouzdanim sw-om..
definitivno treba softver, ali koji ...za monitoring.....do 10 racunara....da li treba da postoji server ....nije problem da se plati za to, ali mislim da je najbolji odnos kad ne razmisljas stalno da li te neko krade.....
e ajde ako hoce , neki vlasnik igraonice da mi pomogne sa par odgovora, ne mora ovde (mozda nije za forum)....moze na mail: [email protected]

Pozdrav!

Definitivno kombinaija humanoida, i nekog monitoringa... Nego daj ne izbegavajte forum, zanima me kakvi su programi u igri (ne mislim da se zaposlim kod nekog od vas pa predjem program, pa...) nego me zanima cisto radi monitoringa nekih drugih PC jeva...

zanima me ima li gde igraonica sa volanima(znam za NWO),novi bg.

Vecina nasih igraonica su ocaj!!! Evo na primer ona igraonica kod zelenjaka (haludza:)). Kada sam sa ortacima prvi put usao unutra pomislio sam da je u pitanju neka sekta (bez zezanja)....strasno...
Sto se tice Industrije blagi boze.....strasno, ne kapiram kako neko moze da igra u onkvim uslovima (losa oprema i uzasna vrucina)..
Najjace je kad udjete u industriju i vidite na svim monitorima CS.....

kUdtiHaEX je napisao(la):
Vecina nasih igraonica su ocaj!!! Evo na primer ona igraonica kod zelenjaka (haludza:)). Kada sam sa ortacima prvi put usao unutra pomislio sam da je u pitanju neka sekta (bez zezanja)....strasno...
Sto se tice Industrije blagi boze.....strasno, ne kapiram kako neko moze da igra u onkvim uslovima (losa oprema i uzasna vrucina)..
Najjace je kad udjete u industriju i vidite na svim monitorima CS.....

MA industrija je najvei shit,
zagusljivo, vruce, jedino sto valja je sto kupis pet sati, pa razvuces na par nedelja :p

Inace dobar je TRT MRT SMRT, na banjici,
opustena atnosfera, platis sat, igras dva (doduse ja nista ne platim...:D )

Vrh Dno