Šta je novo?

Igraonice u Beogradu?

spaxon

Čuven
Učlanjen(a)
18.04.2003
Poena
680
Koje su najbolje u Beogradu i gde se nalaze, koliko kompjutera i konzola imaju i naravno cene?!? Pa cemo malo da ih obidjemo :)

Da ... sto se tice pc-a ubedljvo najbolja je KGB ... ogromna ... preko 1oo kompova ako se ne varam ... na netu nema sanse da ti ping predje 3o ... sve MX 518 misevi i 19" 2ms samsung monitori ... dobijes pice sve uredno ... imas sifru pass za vreme ... muzika osvetljenje atmosvera. .. moji ortaci idu stalno tamo ... ja sam bio 1 i stvarno je ex ali ne volim da idem po igraonicama pa zato ne idem ni tamo ... ali da idem sigurno bi isao u KGB a ne negde drugde znaci svaka preporuka ...
nalazi se ispod vuka ako nisam rekao ...

a do kgb-a ima neka ne znam kako se zove video sam samo spolja ... gde imaju nekoliko TV-ova nenormalne rezolucije i strava konzole .... predpostavljam PS3 Xbox360 .. sta hoces ... eto

Da ... sto se tice pc-a ubedljvo najbolja je KGB ... ogromna ... preko 1oo kompova ako se ne varam ... na netu nema sanse da ti ping predje 3o ... sve MX 518 misevi i 19" 2ms samsung monitori ... dobijes pice sve uredno ... imas sifru pass za vreme ... muzika osvetljenje atmosvera. .. moji ortaci idu stalno tamo ... ja sam bio 1 i stvarno je ex ali ne volim da idem po igraonicama pa zato ne idem ni tamo ... ali da idem sigurno bi isao u KGB a ne negde drugde znaci svaka preporuka ...
jos jedan glas za kej-dzi-bi:)

KGB ne poštuje rezervacije btw. Nebrojeno puta sam zakazao sa ortacima, proveravao rezervacije posle zakazivanja i kad odem tamo - "fale vam 5 mesta, ***. Hoćete da sačekate 4 sata za vaša mesta?". Tamo je dobro jedino ako odeš na bum i ako baš tada ima slobodnih mesta.

e da, dobre su im i one cice koje tamo rade, bar zbog toga treba otići da ne bude da je sve loše ;) Dobra im je to fora da te smire kad popizdiš :D

ma ne znam ... kako ali rezervacije su ok ... a imas nekolcinu njih koji imaju stalnu rezervaciju i cim dodju dizu se ljudi sa mesta zbog njih ... pa zbog toga moze da ti se poremeti inace rezervacija je ok ... moji ortaci idu svaki dan bez problema ...

Pa zbog tih koji vise tamo ceo dan nikome sa strane ne postuju rezervacije, nego te ispale kad dođeš sa 10 ljudi. Bar 3x mi se desilo i rekoh - nikad više tamo.

Inace, sve te igraonice po gradu su postale fuš totalni. Odeš tamo da igraš nešto, a stalno neko zaje*avanje i smaranje - te ne radi ovo, te nemaju ono, te fali mesto, te te premeštaju... fuck it. Tamo mogu da se igraju uspešno jedino CS, Warcraft 3 i neki glupi MMORPGovi, sve ostalo je naučna fantastika.

Poslednja izmena:
Ja i ortaci smo ranije redovno isli u Plato, tu uzmemo rezervaciju i super, a sad posto su ga zatvorili idemo u Forum, isto rezervacija, dodjes, odma sednes i pikas.
KGB je na oko lepsi i to ali ne znam, bio sam tamo 3 puta i to ono usput kao, inace redovno idem u Forum tu kod hotela Moskva.

forum se raspada ... mada je jeftin i dobar ... :D

a ono da uvek nesto u kgb-u fali ... omg ... pa svi kompovi imaju MX518 i TFT samsungov od 19" sa 2ms ... kompovi su sasvim ok ... a i ko ide u takvu igraonu da bi piko Crysis ... inace cisto da napomenemo ... renovirali su ga oko septembra ... i evo opet ga renoviraju .. .tako da te gluposti da nesto fali da ne radi itd. nece da prodju :D

Ja blejah u igraonama mnogo pre nekoliko godina, pa se smirih na svu srecu :)

No u poslednjih par meseci ponovo idemo u MOJO (takodje ispod Vuka) i pikamo DOD petkom. Do sada stvarno nije bilo problema ni oko rezervacija ni oko mashina. Poshto imaju dva lokala nisu svuda isti uslovi ali od lichnih afiniteta zavisi shta ti vishe odgovara. Novi lokal vishe lichi na neki opushteni kafic sa sve foteljama, kauchima, ps3... ali i dovoljno kompjutera za ugodno igranje :)
Moja preporuka :)

KGB mi je previshe zagushljiv, mnogo ljudi i mashina za taj prostor, ili drugachije recheno losha ventilacija.

Stalno su pune te kod Vuka, dva puta sam išao i oba puta nisam imao mesta da sednem. Da li u ovom gradu neko nešto radi, ili svi igraju igrice???

Dabome, 200 ljudi u igraonici ispod vuka i 300 u Strahinjića Bana u gradu od skoro 2 miliona stanovnika pravi su reprezentativni uzorak za ocenu života u gradu...

A koje su cene npr u forumu, u toj u Strahinjica Bana.

Sta se jos igra od igrica na kompovima pored kantera i warcrafta?
Znam da je Left 4 Dead bas zanimljiva za multiplayer.

Pored standarnih multiplay igrica , sad ima i Coop naslova za prelazenje, moja preporuka da probate da igrate, dojadilo je da igrate uvek jedan protiv drugog (btw i uvek iste igre). Jedina mana ovih igrica je ogranicen broj igraca (2 ili 4)

A koje su cene npr u forumu, u toj u Strahinjica Bana.

lolz. U strahinica bana nemas igraonice, nego fancy kafice/restorane.. Ako ces preporuku za kafic u sthinica, preporucujem insomniju..

A sto se tice igraonica samo kgb, i eventualno forum posto imaju dobru foru, posle 9 navece 8 sati igranja je 180 dinara valjda.

Re-otvorena je igraonica 3D, i sada se nalazi na lokaciji Narodnih heroja 30 na Novom Beogradu (preko puta zgrade Uprave carine). Jos veci prostor, jos vise racunara, a na sve to dodato 11 Sony 3 konzola. Ima 35 ili 40 racunara cini mi se, i pored toga jos 5 za inernet. Cena je 80 dinara ako se dobro secam za sat vremena, a za Sony je 130 po satu (mozda).

forum se raspada ... mada je jeftin i dobar ... :D

a ono da uvek nesto u kgb-u fali ... omg ... pa svi kompovi imaju MX518 i TFT samsungov od 19" sa 2ms ... kompovi su sasvim ok ... a i ko ide u takvu igraonu da bi piko Crysis ... inace cisto da napomenemo ... renovirali su ga oko septembra ... i evo opet ga renoviraju .. .tako da te gluposti da nesto fali da ne radi itd. nece da prodju :D
Upravo tako,Truja i Senad se bas trude da to bude na maximalnom nivou

Da li ove igraonice imaju legalan sw?

Jel vam nije gadno da pipate miša i tastaturu koje je ko zna koliko njih pre vas pipalo. Cenim da je to štrokavije i od šipki u GSP-u. Te igraonice su mi tako odvratna mesta

Poslednja izmena:
Pa, opereš ruke posle igranja i ne čačkaš oči i ne guraš prste u usta tokom igranja.

Jel vam nije gadno da pipate miša i tastaturu koje je ko zna koliko njih pre vas pipalo. Cenim da je to štrokavije i od šipki u GSP-u. Te igraonice su mi tako odvratna mesta

Dok sam radio u jednoj Jagodinaskoj igraonici, posle posla, pre zatvaranja brisao sam dzojstike sredstvom za birisanje stakla i magicmm krpom.

Niko me nije terao:)

Protiv gljivica i ekcema ne pomaže sapun pa ni asepsol. A još ne mogu da dokučim tu uživanciju u učmalim, zadimnjenim, vlažnim i mračnim podrumima u kojima se klinci okupljaju. Stvarno su mi gadne te špilje...

Poslednja izmena:
A je*aga, ako tako gledaš, onda se ne valja vatati ni sa ženama koje si upoznao jer jelte ko zna kakve probleme sa kožom imaju a tu je i taj znoj i pljuvačka i svašta još :p

Ta analogija bi valjala da tu ženu uzjaše 50 njih dnevno i da se ona ne zapira. Ipak ne možeš porediti jedno žensko sa ulepljenim mišem i tastaturom. Možda je nekima ovo čudno ali miša i tastaturu gledam kao neki lični pribor. Zar nije najležernije igranje kući (pričam za one koji poseduju računar)?

Jeste, al tu je i onaj momenat kad igraš sa ljudima koje dobro poznaješ, pa dodatno podigneš atmosferu doskočicama i direktnom komunikacijom na tih nekoliko kvadratnih metara, umesto da se dereš u mikrofon (i izgledaš ko budala ostalim ukućanima).

Nazad
Vrh Dno