jos jedan glas za kej-dzi-biDa ... sto se tice pc-a ubedljvo najbolja je KGB ... ogromna ... preko 1oo kompova ako se ne varam ... na netu nema sanse da ti ping predje 3o ... sve MX 518 misevi i 19" 2ms samsung monitori ... dobijes pice sve uredno ... imas sifru pass za vreme ... muzika osvetljenje atmosvera. .. moji ortaci idu stalno tamo ... ja sam bio 1 i stvarno je ex ali ne volim da idem po igraonicama pa zato ne idem ni tamo ... ali da idem sigurno bi isao u KGB a ne negde drugde znaci svaka preporuka ...
Koje su najbolje u Beogradu i gde se nalaze, koliko kompjutera i konzola imaju i naravno cene?!? Pa cemo malo da ih obidjemo![]()
Ma ne prichajJa blejah u igraonama mnogo pre nekoliko godina, pa se smirih na svu srecu![]()
Koje su najbolje u Beogradu i gde se nalaze, koliko kompjutera i konzola imaju i naravno cene?!? Pa cemo malo da ih obidjemo![]()
A koje su cene npr u forumu, u toj u Strahinjica Bana.
Upravo tako,Truja i Senad se bas trude da to bude na maximalnom nivouforum se raspada ... mada je jeftin i dobar ...![]()
a ono da uvek nesto u kgb-u fali ... omg ... pa svi kompovi imaju MX518 i TFT samsungov od 19" sa 2ms ... kompovi su sasvim ok ... a i ko ide u takvu igraonu da bi piko Crysis ... inace cisto da napomenemo ... renovirali su ga oko septembra ... i evo opet ga renoviraju .. .tako da te gluposti da nesto fali da ne radi itd. nece da prodju![]()
naravnoDa li ove igraonice imaju legalan sw?
Jel vam nije gadno da pipate miša i tastaturu koje je ko zna koliko njih pre vas pipalo. Cenim da je to štrokavije i od šipki u GSP-u. Te igraonice su mi tako odvratna mesta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari