Dandy je napisao(la):Najbolje ti je da uradis full instalaciju i nadjes no-cd crack. Tako ce ti sve raditi najbrze moguce. U nekim ekstremnim slucajevima moze da posluzi i virtual drive, ali treba ga izbegavati.
Od igara ti trebaju svi klasici, npr. Counter Strike, Unreal Tournament, Quake 3, Starcraft, Age Of Empires 2... Mozes i da dodas jos neke igre tipa Empire Earth, Championship Manager, Aliens vs Predator 2, Max Payne, Return to Castle Wolfenstein...
Mungos zli je napisao(la):Ma brate ima debila koji u igraonici igraju manager!!!!!! Jebote cheko sam jednog pola sata da se digne,magarac,jebo ga manager!Zivi smor od igre!!!![]()
Dandy je napisao(la):A sto se tice igranja Championship Manager-a, kod mene u Plato.Net-u ima par ljudi koji umeju da zaglave po 7-8 sati igrajuci ga, a dok ga nisam instalirao kukali su svaki dan.
PJ je napisao(la):Msilim da mozes na prste da izbrojis u BG igraonice koje imaju volane i sl. Uglavnom sve die preko misa i tastature.
Nego sta mene interesuje vezano za ovaj topic:
Gde nabaviti software za racunanje vreme i ostalo....
Mislim da igraonica zove MG (kod nove hale na NBGD)....imaju software koji ti ne dozovljava upotrebu racunara dok ne upises user i pass (moze da ga disejblujes i resetujes masinu sto rece jedan fantom), ali onda onaj lik na serveru vidi da je masina zauzeta, a da na njoj nije niko logovan.
Vreme se uplacuje kao za internet i konektujes se i diskonektujes po potrebi preko tog programa.....
Potrebno mi je nesto sl. Bilo bi lepo da je za dz, ali, naravno, i placanje je sasvim OK![]()
Pa uglavnom imaju kod kuce slabe racunare pa im je sve to mnogo brze ovde. Inace, tek sam sada skapirao koliko tu ima racunanja, a tek savegameovi... krecu se od 40-100MB!Sime je napisao(la):Jel imaju ti ljudi komp kod kuce? Ili mozda igraju u mrezi?
Softver u Industriji (Plato.Net za neupuceneAmon_Ra je napisao(la):Jeste, ta sema isto postoji u igraonici u industriji, ali ne znam gde su ga nabavili.Pa pitaj te ljude mozda ce ti i reci.
paloma1 je napisao(la):Da li kompjuteri treba da budu povezani samo preko hub-a (zvezdasti tip mreze) ili treba da postoji i servere.
driver je napisao(la):Evo sad sam bash za tim kompom
program jeste mnogo jak, i mogu da se raspitam za cenu to....mada mislim da nije jeftino, ali se isplati, jer onaj koji radi nema shanse da uzme ni dinar.....
PJ je napisao(la):"bash tim kompom"?
Ajde majke ti raspitaj se, pa javi na forumu ili na [email protected]
Unapred hvala![]()
driver je napisao(la):Bash bash tim kompom
radim u MG-u, pa verovatno zato
btw, nisam josh uvek uspeo da se raspitam, ali javljam chim saznam![]()
PJ je napisao(la):No shit?Da li pricamo o MGu kod nove hale?
Bio sam par puta tamo, ali uglavnom nocu...
Ajde molim te pitaj gazdu, pa javi na PM ili mail....skupljam trenutno moguca resenja....
driver je napisao(la):Jeste
btw, jedva sam nashao ovaj topic, pa evo tek sad odgovaram
cena programa je 4 glave, i ono odlichan je....update je bash izashao, tako da bi dobio updateovanu verzijiu sad ako kupish...
inache, svaki novi update se dobija za dz naravno....
driver je napisao(la):Bash bash tim kompom
radim u MG-u, pa verovatno zato![]()
iNCUBUs je napisao(la):hehe *****s?ekipa i ja tu cesto dolazimo
bude nas 12-15
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari