Šta je novo?

Igraonica u NS?

ivande

Slavan
Učlanjen(a)
04.12.2004
Poena
319
Izvinjavam se modovima ako ovoj temi ovde nije mesto. Nisam ni sam siguran gde da pitam. :p

Dakle, trazi se igraonica od ~20 kompova za CoD2. :cigar:
Sada smo u Catacomb-i, ali sem onih 10 kompova u VIP-u, ostali su krs. Te ne radi zvuk, secka, krs mis i tastature. Pozeljno je ako je u 2 prostorije, za svaki tim po jedna :-devil-:.

thx

Prikljucujem se upitu, Ista situacija i kod nas i isti zakljucak za Catacombe (koje su opet naizgled najozbiljnija igraonica u NS) :(

Mozda se otvorilo nesto novo u zadnjih par meseci?

Daleko su od najozbiljnije, ali su nazalost jedini sa tolikim kapacitetom. Prosto mi je neverovatno kako su opusteni, a kvalitet opada.

Kada su se pojavili problemi, prica je bila zatvorice na jedan dan i sve kompove srediti. Nista se nije desilo, a prica se desila u junu mesecu!!!

Na kapacitete sam i ciljao, jer ne zna ni jednu drugu igraonicu sa 30+ racunara. Kum je doduse oko te cifre, ali smo od njih davno digli ruke.

Pozdrav svima.
Ja radim u Catacomb-i i mogu da kazem da radim na otklanjanju svih problema. Mnogo sporije nego sto su vam rekli, ali posto radim sam (ostali radnici ne znaju ni gde da "ubodu" slusalice) fizicki nije izvodljivo da to zavrsim za jedan dan. Od pocetka marta sve bi trebalo da bude ok. Sve masine ce biti instalirane od nule i vise nece biti moguce bilo kakvo petljanje po exploreru od strane nekih igraca koje je do sada pravilo najvece probleme.

ma spojite se lepo na http://www.nswireless.org/ i onda svako vece iz svoje fotelje sa svog kompa, tastature i misa igrate ko ljudi. jos ako vas je par u zgradi pa podelite troskove opreme sreci nikad kraja :)
u igraonice gde se davim od dima i ludim od klinaca koji vriste vise ne planiram da ulazim.
o racunarima koji se raspadaju ne vredi ni pricati....

Samo sumnjam da bi baš imali odličan ping njih 20 kada bi istovremeno igrali, druže, ili možda grešim?!

ma spojite se lepo na http://www.nswireless.org/ i onda svako vece iz svoje fotelje sa svog kompa, tastature i misa igrate ko ljudi. jos ako vas je par u zgradi pa podelite troskove opreme sreci nikad kraja :)
u igraonice gde se davim od dima i ludim od klinaca koji vriste vise ne planiram da ulazim.

Vidis ima jedna stvar koju si prevideo. To je da se ekipa okuplja, zeza tokom igre, a tim koji izgubi placa posle cugu. To od kuce iz fotelje ne moze da se uradi. Vecina nas CoD2 i i gra jednom nedeljno samo u igraonici.

Prednost Catacomb-e i jeste VIP room, iza zakljucanih vrata sa klimom, bez dima i klinaca koji vriste. Ti kompovi u VIP-u su OK (10kom.), oni napolju su krs.

dr1pac je napisao(la):
Pozdrav svima.
Ja radim u Catacomb-i i mogu da kazem da radim na otklanjanju svih problema. Mnogo sporije nego sto su vam rekli, ali posto radim sam (ostali radnici ne znaju ni gde da "ubodu" slusalice) fizicki nije izvodljivo da to zavrsim za jedan dan. Od pocetka marta sve bi trebalo da bude ok. Sve masine ce biti instalirane od nule i vise nece biti moguce bilo kakvo petljanje po exploreru od strane nekih igraca koje je do sada pravilo najvece probleme.

Svaka tebi cast ako to sve radis sam, a s druge strane ne mogu da verujem da su vam ostali radnici takvi, niti odnos gazde koji je nonsalantan na to?!

Zar nema nijedna druga igraonica u NS sa 20 kompova???

Pozdrav svima.

Jel' to znaci i da se planira neki upgrade od marta (bar misevi i tastature van Vip-a, mada bi bilo fino da gazde prihvate da je vreme Radeona 9600Pro i 512MB rama davno za nama)?

P.S. Da ne shvatis pogresno da sumnjam u tvoju strucnost, ali ako radis sam i mart je napet s obzirom na kvantitet posla.

Vidis ima jedna stvar koju si prevideo. To je da se ekipa okuplja, zeza tokom igre, a tim koji izgubi placa posle cugu. To od kuce iz fotelje ne moze da se uradi. Vecina nas CoD2 i i gra jednom nedeljno samo u igraonici.

Prednost Catacomb-e i jeste VIP room, iza zakljucanih vrata sa klimom, bez dima i klinaca koji vriste. Ti kompovi u VIP-u su OK (10kom.), oni napolju su krs.

moja greska.

@dr1pac
sto ne izmisli neki nickname nego koristis komsijin? :D

@Valek
Pricaju nesto da ce malo po malo da dolaze nove masine (prvo Vip naravno). Masine iz vip-a bi trebale da izadju napolje, a nove (19tft, 7600gs-gt, 1GB, 3000++ :)) da udju unutra. Mada prica se i o nekom vecem sponzoru koji bi dao svoje masine...videcemo.

Najvaznije je da prica za mart stoji, bice sve od nule.
Ako imate nekih sugestija (sta menjati, koje igre staviti i sl) pisite mi na pm ili ostavite ovde poruku (ako modovi nemaju nista protiv).

@Ser_Zile
Pa da bi komsiji crkla krava :d

Poslednja izmena:
Ijao, potpisujem masnim markerom :D

@ivande
Sto je problem otici na pivo posle klanja, ako je vec u tome trip? I veruj mi da je medju igracima odavno uspostavljena "hemija" i takav nivo voice/chat komunikacije da uopste nema minusa u odnosu na igraonice. Kako god okrenuo, ja se daleko bolje provodim i manje nerviram na NSW-u nego u igraonicama.

dobro ne moze celu svoju ekipu zakaciti na mrezu da bi jednom nedeljno igrali cod2 :)

Novosti iz Catacomb-e.
Stigao je prvi kontigent miseva (Logitech mx-310), nazalost samo 10-15 komada posto trenutno nije bilo vise da se naruci. Rekose, bice. Promenjene su tastature u vip-u, a kad bude za narucivanje bice novih i napolju.

HEhehe čitam ivandeove poruke i kao da čitam svoje :D
Mi takođe idemo već više godina u Catacombu, i takođe igramo COD2.
I nas takođe ima oko 20, i mi takođe imamo problem sa vipom i ostalim krševima :D
Pola nas jedne nedelje igra u VIPu, a sledeće nedelje napolju.
I tako... jedne nedelje igram fantastično, sledeće očajno :(
NI jedna tastatura napolju ne valja, čim padne dimna bomba krene da secka.
A radnici u catacombi... nemaju prava ni podlogu da mi obezbede!!! Ne daju gazde...
I tako... muku mučimo...

Ako nekome fali 2-3-4 igracha za COD2 a nadjete igraonicu javite se ..i nas je nekad bilo kada su nedeljom bile one battlefield vecheri......ali smo se rasuli....

Vrh Dno