Šta je novo?

Igrao sam Xbox ...

zver

Čuven
Učlanjen(a)
09.02.2001
Poena
620
najkraci moguci opis: jebeno mocna konzola!

onakvu grafiku i framerate ni jedan PC ne moze da izvuce! svaka igra na Xbox-u jednostavno kao da je zakovana na 100 frejmova. da samo vidite kako izgleda tabacina DOA3, koliko detalja imaju likovi i pozadine, kako to sve realno izgleda ... jednostavno nemam reci! mislim, dodje mi da placem jer moj pc ima (teoretski) istu moc, ali i ne i onakvu "finocu" (glatkost) animacije, detaljne likove (u DOA3 se cak i pertla na cipeli pomera pri koracanju, kosa se realno pomera)... jednostavno, treba videti xbox igre (pogotovo one japanske), i shvatiti koliko je pc trula mashina za igranje...

e da, kontroler. apsolutno mi odgovara, jako lepo lezi u ruci, mada definitvno nije da decu, ili za starije sa malim rukama.

A neki ga bas kude, jesi video kako HALO izgleda, ta igra me zanima.

pa verovatno ga kudi onaj koji uopshte nije video Xbox :)

igrao sam DOA3 (TeamNinja) , Gunvalkyrie (Sega/Smilebit) , Cell Damage (EA). EA ko EA, ne ume da napravi dobru igru, ali druge dve imaju jako "socnu" grafiku.
DOA3 recimo ima glavni menu gde se u pozadini renda plaza sa najvernijim talasima koje sam u zivotu video. To izgleda fenomenalno. Likovi si strashno detalno uradjeni, mislim kad sam video pertlu na cipeli koja se realno pomera...
Gunvalkyrie potseca na evolvu (tamanish gomile nekih kreatura). Glavni lik je opremnjen nekim jetpack-m (kao u giants) i kada letish unapred sa forsazom slika se blago "deformishe" od izduva vrelih gasova!
Treba videti sve to uzivo, i shvatiti koliko Xbox igre izgledaju fantasticno.
Cuo sam da za Xbox treba da izadje neki cip koji omogucava citanje dvd kopija, pa kad se to desi, "lakshi" sam za 200$ :)

Ko kaze da EA ne zna da napravi igru, Zasto su onda MoH:AA,The Sims,FIFA.....dugo na samom vrhu najprodavanijih igrica???

Zver se malko istripovao, EA pravi odlicne igre, ali oprastamo mu ako donese XBOX na testiranje ;)

a jel znas zasto su igre na konzolama bolje? 1. zato sto ih ljudi lepo prilagode konzoli, kaze ja imam tu i tu mogucnost sa grafikom, i eto je na maxu. imam toliku snagu i eto prilagodjene igre da u svakom trenutnku ima dobar frejm rejt.

2. igra se zavrsi do kraja, a ne ko za pc, izbace neku beta verziju, pa evo vama neta i skidajte patcheve i tako dalje...

ps. jos jedna stvar, igranje na tv-u u 640x480 je mnogo mocnije od igranja na monitoru u 1280x1024

teofilovic je napisao(la):
Ko kaze da EA ne zna da napravi igru, Zasto su onda MoH:AA,The Sims,FIFA.....dugo na samom vrhu najprodavanijih igrica???

Nemoj mesati developer-a i publisher-a, tj. kompaniju koja pravi igru, odnosno pise kod, i kompaniju koja je finansira - marketing, stampanje uputstva, kutija, proizvodnju CD-ROM-ova, itd.

The Sims je pravio Maxis, a izdao EA. Nisam siguran da li je EA kupio i Maxis, kao i mnoge druge kompanije, ali to ne menja poentu.

bas tako... nisu mohu i fifu radili isti ljudi, na svu srecu :D

Ej bre Mico pa sto tebi toliko smeta FIFA.Sta god ja postujem uvezi sa FIFOM ti odma "igrao je fifu,nisu Fifu isti ljudi radili,bla,bla".Jer hocemo da budemo prijatelji ili da se od samog pocetka da se svadjamo.Nov sam i ne poznajem dovoljno ljude ali nemoj odma da mi se**s,to mi radi kada prodje neki mesec dva..

pozdrav

Ako coete da igrate X-Box idite kod Stilgara mislim da on ima X box ali ne znam dali moze da se igra.Ali vredi proveriti jel da
pozdrav

teofilovic je napisao(la):
Ej bre Mico pa sto tebi toliko smeta FIFA.Sta god ja postujem uvezi sa FIFOM ti odma "igrao je fifu,nisu Fifu isti ljudi radili,bla,bla".Jer hocemo da budemo prijatelji ili da se od samog pocetka da se svadjamo.Nov sam i ne poznajem dovoljno ljude ali nemoj odma da mi se**s,to mi radi kada prodje neki mesec dva..

pozdrav

heya, nema ljutnje, malo se zezam za fifu bas zato sto znam da je toliko volite, ne obracaj paznju na mene ;)

Da,da,na Miroslava je najbolje ne obracati pazhnju:D

Jaka Faca je napisao(la):
Da,da,na Miroslava je najbolje ne obracati pazhnju:D

koleza, idi bre skidaj drajvere pa da ti kikujem but u manageru, bolje ti je to nego da me provociras ovde :)

Ako coete da igrate X-Box idite kod Stilgara mislim da on ima X box ali ne znam dali moze da se igra.Ali vredi proveriti jel da

Kod Stilgara moze da se igra i na X box-u i na PS 2.

:) pa znao sam ja da ima ali nisam bio siguran dali mzoe da se igra.Ali eto vaste je resio i taj problem :))
pozdrav

e mojne da slushate zver :), ima malo chudan kriterijum kad je u pitanju ocenjivanje igara :)
on ce po shotovima sa PS2 i Xboxa da kaze koja je bolja igra :D:D:D

dzabe xboxu taj GF4 ili shta je vec kad nema pravih programera koji ce raditi igre....Sony ima najjache programere na svetu pa nije ni chudo shto su vecina igara hitovi....a cena ove dve konzole je trenutno ista, s tim shto xbox ne prima kopije....

igro sam i ja na CCS, al bio videoBeam, i platno, pa nista od detalja :(

Vrh Dno