Šta je novo?

Igranje sa Radeonom 8500

• Začetnik teme Začetnik teme Misko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Misko

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
02.10.2000
Poena
769
Ako je neko skidao uopste fabricki cooler kako je to uradio?(cooler je zalepljen za GPU i to prilicno zalepljen)

Uh, ja nisam ni pokusavao, ali ima negde (a probacu da nadjem) slika kako su sas nekog Radeona skidali heatsink, mislim da su koristili zilete i slicna seciva. Ni ne pokusavaj da ga "odlepis" mehanicki.

Da li moze nekako da se meri temp GPU-a, neki program?

Za usere 8500, fan je 5V, a ako imate neiskoriscen onaj drugi p4 konektor na napajanju (izgleda kao stari AT), vezite 3.3V (narandzasta) i masu i imate besumnog ATI-ja. Meni se masina sada ne cuje. Zezao me je NB cooler ali od kada radi na 7V ne cuje se ni on.

Nista od garancije type; ... :eye:

Pozdrav , Misa...:boom:

P.S. kako fercera ? :wave;

MichaelZ je napisao(la):
Nista od garancije type; ... :eye:

P.S. kako fercera ? :wave;

Sljaka kao leptir, problem 1. je bio sto ti je zaribao cooler, kada sam ga podmazao sa masinskim uljem nije se cuo onoliko, a sada na 3.3V se ne cuje uopste :mrgreen: .

Ja sam na skoro isti nacin utisavao i GA 9700pro (po defaultu se dere ko luda)
Fan na gk na 7v, a da sve ne bi crklo, postavio sam i 80mm fan al na 7V isto, na oko 2-3 cm od gk sa strane GPU da duva na gk.
Graficka je bila i bolje ohladjena nego sa default hladjenjem, a nije se skoro uopste cula.

Auh , a ja sam mislio da hoces da je O.C. !
'ebiga , ako zariba ventilator uvek moze da se zameni isti , ne moras da skidas i hladnjak (bolje ne pokusavaj) .
Kako radi DVI ?

MichaelZ je napisao(la):
Auh , a ja sam mislio da hoces da je O.C. !
'ebiga , ako zariba ventilator uvek moze da se zameni isti , ne moras da skidas i hladnjak (bolje ne pokusavaj) .
Kako radi DVI ?

Pa ventilator ne moze da se zameni, zato sto nije klasican, pa je jedino resenje da se skida ceo. DVI radi ko svaki DVI :mrgreen: , savrseno.

Nazad
Vrh Dno