Šta je novo?

Igranje preko kablovske?

Davor72

Slavan
Učlanjen(a)
17.05.2006
Poena
304
:bottle: Imam jos jedno pitanje za korisnike kablovskog interneta, dali mogu da igram preko kablovskog interneta Need for Speed, Ghost Recon, Batterfield2 ili slicne igrice u FPS-u i kako kada me prikljuce internet?:cigar:

Ukoliko uzmes neki od Flat HOME ili Prepaid paketa, onda mozes. Kablovski internet ima najbolji (najmanji) ping od svih vidova internet konekcija i odlican je za on-line gaming. Na Flat LIGHT paketu ne moze da se igra (ne moze mnogo toga).

:smackbum:
Na zalost ne mozes... On line igranje je za sada omoguceno samo u Bg, Ni, i NS...:-devil-:

Igranje na SBB-u

:guitar: Uzecu Prepaid od 60 dana oko 1.000 MB, a posle cu kako istekne ili potrosim da uzimam jos.
Koliko trosi u MB-a igranje i imas li koje korisne adrese za igranje gore navedenih igara ili kako to vec ide posto je sada to za mene spansko selo?:wave:

Igvan je napisao(la):
Na zalost ne mozes... On line igranje je za sada omoguceno samo u Bg, Ni, i NS...:-devil-:
Od Juna bice i u Zrenjaninu, zato i pitam?

Davor72 je napisao(la):
Koliko trosi u MB-a igranje i imas li koje korisne adrese za igranje gore navedenih igara ili kako to vec ide posto je sada to za mene spansko selo?:wave:

Idi slobodno na SBB-ov forum (http://forum.sbb.co.yu), tamo imas sve informacije, posto ja ne igram nista, samo od ortaka znam da odlicno funkcionise... retko kad se nesto uspori. Imas Gaming sekciju tamo na forumu, sigurno ce ti neko odgovoriti sve sto te zanima.

Igvan je napisao(la):

Chekaj... zar ne moze sa par drugara da napravi server pa da se kache direktno kod onoga kod koga je server (samo upise IP)?

Nazad
Vrh Dno