Šta je novo?

Igranje na vazduhu - E6400 OC :)

:d no comment! Tviking win-a za 32M run je odlican! pozzz

Poslednja izmena:
Tooo stari, razvalio si ga; svaka čast i samo napred :wave:

Hvala drugari :smash:, steta sto je napolju tek ~10C .

:wave:

Yeah yeah yeah! Sjajno :D Ja bih samo da pitam čime hladiš northbridge, neko aktivno ?

ekstra

sto kaze nikolas bice tek hladnije vreme,a mogu da zamislim sta ces tek onda da uradis :D

:exploder: :happy: :Klanjanje

aha, onda dobro jer bio sam na sunon sajtu i gledam a nema ništa što je 4 mm :)

Lepo nema šta, sad lepo da kažeš drugarima na koji si način uradio copy waza tvik i sa kojim još tvikovima si se igrao ;)

Lepo nema šta, sad lepo da kažeš drugarima na koji si način uradio copy waza tvik i sa kojim još tvikovima si se igrao ;)

Uz dobro spremljen winxp(~55mb zauzeca mem) koji je sredio Stax, korisceni su standardni tweak-ovi, s tim da 32m testu bas-bas prija copy-waza tweak i odradjen je sa file-om od ~1.4GB.

Dekara vrhunski rezultat... Upravo se vracam na forum, zavrsio neka posla :) :wave:

Nema voltaze za memoriju na 600MHz sa CAS3? ;)

Nema voltaze za memoriju na 600MHz sa CAS3? ;)

Hvala na cestitkama...;) .

Nema, to je na kraju odradjeno onako usput sa poslednjim setovanjima u biosu tako da je voltaza ista kao i na 1m testu, dakle 2.73V.

OK, hvala :wave:

I cestitke, naravno... vise mi glupo da to pisem :)

BTW, jedno pitanje za sve vas: koliko u SuperPI-ju donosi onih extra 2MB cache-a na E6600 u odnosu na E6400?
Nisam informisan ič', pa da pitam iskusnije... ;)

BTW, jedno pitanje za sve vas: koliko u SuperPI-ju donosi onih extra 2MB cache-a na E6600 u odnosu na E6400?

Zavisi kom, u 32M smesno malo, u 1M kolko oces. Npr. 4ghz 6400 ~14.2s, a 6600 ~12.5s, na dobro tvikovanom winu sa zategnutim ramom.

OK, hvala :wave:

I cestitke, naravno... vise mi glupo da to pisem :)

Nismo testirali sa istim mnoziocima i mem setovanjima, ali onako odokativno ~1.75s :smoke:, zavisno od mnozioca/fsb-a i latenci mem.

1M mene najvise interesuje.

Hvala vam obojici :wave:

P.S. Dekara, to si sad prepisao od Miska! :d:d:d

Poslednja izmena:
1M mene najvise interesuje.

Hvala vam obojici :wave:

P.S. Dekara, to si sad prepisao od Miska! :d:d:d

Ma jok, udario sam reply i onda je tel poceo da zvrci, a posto posao ne moz' da ceka...:smash:

P.S. Evo i dok ovo pisem pricam telefonom :D

Vrh Dno