Šta je novo?

Igranje na PS2 preko USB flasha

KaoStapom

Slavan
Učlanjen(a)
28.10.2008
Poruke
151
Poena
320
Dobio sam jednu matoru PS2 slim konzolu. Gledao je tako par dana i stoji mi na polici, sa ful opremom, cak je i eye toy dosao uz nju. Pustim par naslova ali izgleda da samo cita originale, cak i DVD filmovi rade jako lepo. Na starom PSX i na emulatoru jos uvek igram GT 2 i moze se reci da cu tu igru igrati sigurno dok sam ziv i dokon (ili dok se ne isprsim za PS3 i GT5 :) ). Zanima me da li mogu ikako da poteram GT 4 iso sa USB flasha na PS2 koji imam?
 
Možeš ali ti je u svakom slučaju bolje da uradiš softmod i režeš dvd-eve jer je brzina transfera preko PS2 USB-a jako mala.
 
^ Samo duze ucitava, jer je USB verzije 1.1.
 
Ok, hvala momci, ako moze okvirno, koji mi softver treba za softmod a koji za USB varijantu tj. koji je najbolje resenje? Nasao sam bar 5 razlicitih tutorijala za USB varijantu cak i pre prvog posta u temi ali svi imaju svoju listu kompatibilnosti. Znam da sam po Bench oglasima video pre oko godinu dana jednu PS2 slim sa kojom je dolazila fleskica od, cini mi se, 16 GB, i na njoj GT4. Ne znam samo koja varijanta USB solucije najbolje radi?
 
^ Samo duze ucitava, jer je USB verzije 1.1.

Mislim da će često i sinematici seckati zbog toga a isto se ponekad može desiti i sa ingame audiom,
zavisi od igre do igre da li će USB 1.1 predstavljati problem ili ne.

@KaoStapom

Poslaću ti na PM link koji ti može biti koristan.
 
Mislim da će često i sinematici seckati zbog toga a isto se ponekad može desiti i sa ingame audiom,
zavisi od igre do igre da li će USB 1.1 predstavljati problem ili ne...

Tacno. Zaboravio sam da kod nekih igara i sinematici seckaju. Sto se tice seckanja zvuka u toku igre, do sada mi se to nije desavalo.
 
Hvala momci na savetima i pomoći. Jeftini PS2 konvertovan u USB multimedia plejer/emulator. :)
 
Taj softmod,ako pricate o modovanoj memorijskoj kartici je komplikovan.Igra se patchuje ESR Patcherom,ali se desava u mnogo slucajeva da disk ne radi.Cak se nekima desava da radi a na drugom sony-u nece,a modovane kartice rade na oba...ili sam ja toliki baxus i nailazim na takve slucajeve :)
Dobra stvar kod modovane kartice je sto mogu da se gledaju filmovi i pokrecu igre preko mreze/hard-a/flash-a,a oni koji hoce da experimentisu mogu da instaliraju linux.A kompatibilnost sa igrama je totalno haoticna.Neke savrseno rade preko mreze i to bas brzo ucitavaju,dok nekima seckaju filmovi (obicno capcom igrama).
Dok recimo onima koji igraju PES po ceo dan,ova kombinacija je savrsena :)

Evo mali test koji sam davno pravio:
 
Nazad
Vrh Dno