Šta je novo?

Igranje igrica preko interneta

hypnotic

Slavan
Učlanjen(a)
23.01.2006
Poena
320
U mreze se ne razumem uopste,a search mi nije bas pomogao...
Naime,hteo bih da igram igricu sa drugom 1 na 1.Kako da se umrezimo?On koristi kablovski internet,a ja ADSL(USB modem),obojica imamo dinamicke IP adrese.
Sta treba da uradimo u windowsu(ako treba) i sta treba da trazim u igricama da podesim?
I da li je upload od 64K dovoljan za malo starije igre?
Hvala.

Poslednja izmena:
Instalirao sam program,napravio sam svoju mrezu,uspeo sam da vidim druga na listi,ali kada kliknem na browse trazi mi sifru,sta god da upisem nista se ne desava (probao sam i sifru koju sam postavio za logovanje u mrezu).Jel zna neko u cemu je problem? Igrice jos nisam probao.Jel zna neko da li treba nesto da se podesi u windowsu da bi sve funkcionisalo?

Verovatno ti trazi administratorsku sifru tog racunara kome pristupas, user je "administrator" a za sifru pitaj druga sta je stavio kada je instalirao windows (vazi za win2000 i XP), a ako nije stavio sifru na admin. nalog onda sifru i ne upisujes, samo user name (administrator).

Pozdrav

Poslednja izmena:
Nije uspelo preko administratorske sifre...
A ako ne mozemo da sharujemo fajlove,ocemo moci da igramo igrice bez obzira na to?

P.S.Ja njega vidim u hamachiju na listi i nigde vise...

Jel zna neko da podesi NFS Most Wanted za igranje preko hamachi-ja?
Skinuo sam dodatak za hamachi,ali kada kliknem na "host server" diskonektuje me i ne mogu vise da se konektujem dok ne restartujem komp?

P.S.Imam server na hamachiju,pa ako neko bude hteo da igra nek dodje :)
Soba: NFSFreak
pass: 12345

Vrh Dno