Šta je novo?

Igranje igara na laptopu

kushke

Cenjen
Učlanjen(a)
02.04.2012
Poena
151
Znam da cete me odmah iskritikovati kako laptop nije za igrice, ali ako mozete da mi kazete koje najbolje igre bih mogao igrati na Dell Studio 1535 1.86GhZ 2GB RAM-a Intel integrisana grafika, bio bih Vam veoma zahvalan.

Racunar je kupljen pre oko 3 godine.

Zz

Sto bi te kritkovali, mozes lepo da se igars na laptopu. Zavisi sta volis da igras. Mozes da igras nesto od starih rpg-ova. Baldurs gate 1 i 2, fallout 1 i 2, planescape tourment, mozes diablo 2....

Od pucacina mozes call of dutu prvi deo, mozda moze i drugi. Ja sam coveku na laptop sa integrisanom grafikom instalirao cod 4 i radilo mu.

U principu, radice ti sve igre koje su izasle do 2005-te. A tu ima sta da se igra, itekako.

FM 2012 :) tek novi laptopovi imaju integrisanu grafiku priblizno dovoljnu za igranje igara, uz malo kompromisa to je moguce. Sa tvojim zahtevne igre slobodno zaboravi

Odgovor

Ne bih da se hvalim ali radio mi je CoD 4,
probacu Diablo, voleo sam da igram keca.

FM mi je dosadna igra ali hvala na predlogu.

Ali sad kad gledam ta vrsta igara rpg mi se i ne dopada bas nesto.
Vise neka avantura ako imate da preporucite.

Half life 2, doom 3, quake 4..... sve to mora da radi. Radice i far cry, jer je radio sa radeonom 9200 SE.

RPG avantura, vampire bloodlines masquerade. Najbolje od najboljih. :)

Poslednja izmena:
Moja žena voli da igra Plants vs. Zombies i Max and the Magic Marker

Half life 2, doom 3, quake 4..... sve to mora da radi. Radice i far cry, jer je radio sa radeonom 9200 SE.

RPG avantura, vampire bloodlines masquerade. Najbolje od najboljih. :)

Mislim da nece Far Cry, meni je davao neke |diotske teksture na slicnom kompu.

Najbolja avantura, koja ce bez problema raditi - trilogija Prince of Persia.

Poslednja izmena:
Ideja za Vampire: The Masquerade je odlična. Hvala i od mene.

Nazad
Vrh Dno