Šta je novo?

Igracka nostalgija...

• Začetnik teme Začetnik teme Dorry
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dorry

Čuven
Učlanjen(a)
13.07.2004
Poena
720
Trazim imena nekoliko igrica davno sam ih igrao, tako da ne pamtim nista osim nekih jaaako sitnih detalja 🙂

1. Igra je bila trka/rally/sta vec u pitanju i da je tu bio neki volan i islo se u desno, tj vozio sam pored neke litice i uvek sam se skucao, ustvari nesto me je skucalo. Cela grafika mi je bila roze i baby plava :d

2. Veoma slicna Wipeoutu, mozda i jeste Wipeout, znam da je imala neke cifre u XXXX formatu posle imena. Takodje secam se nekog stopa za repair i refuel. Jedino sto pamtim da poslednja krivina pred cilj je imala naglo skretanje na levo, pa posle je isla jedna veeelika krivina na desno, pa onda cilj 🙂

3. Trecu igru koju trazim je nesto na foru Descenta, mozda i jeste Desecent, ali prvi deo :trust: Jedino sto pamtim je da su mi bile zeznute kontrole i da sam ih malo cudno podesio, tako da kada sam pucao, uvek sam gledao unazad :S: Secam se da igra je pocinjala tako sto sam pao iz neke kanalizacije sa mojim brodom, pa sam posle isao napred i tu se me cekala 2 neprijatelja 😛

Bitno mi je samo ime ovih igrica, nesto me uhvatila nostalgija poslednjih dana, pa bih vas molio da mi pomognete :smoke:

Pozdrav, Dorian...

P.S. Ako se cudite kako mogu ja ovo da pamtim, cekajte da vidite Duke Nukem - znam sve napamet gde se nalazi, pa cek i secrets (sve) 😉 To vazi i za Doom2...

Poslednja izmena:
I sada sam se setio jos jedne igre 🙂

4. Phoebe/Fibi/Phiby tako se nekako zvala, secam se da je imala neke patuljke koje si mogao da pokupis i onda se smanjio auto ili slicno. Bila je popularna jer je mogla da se igra u dvoje 🙂

Prva igra sa roze grafikom ti je test drive

Dorry je napisao(la):
1. Igra je bila trka/rally/sta vec u pitanju i da je tu bio neki volan i islo se u desno, tj vozio sam pored neke litice i uvek sam se skucao, ustvari nesto me je skucalo. Cela grafika mi je bila roze i baby plava :d

Da nije Lotus?

1. Test Drive (e sad koji deo hoces 😉) ili mozda Toyota Celica GT Rally
2. Wipeout i/ili Wipeout XL
3. Descent ili Forsaken (novija)

@Jungo Fett
U Lotusu nema volana...

1. Au, udarilo me pravo u srce sada kada sam se setio Test Drive-a 1 :S:
Evo te "scene":
http://www.popularracinggames.com/test-drive-series/images/td-1-pc-1.jpg

2. Jeste Wipeout je, mislim da bez XL-a... Samo kad se setim :S:

3. Hmm, mislim da nije Descent, ili mozda jeste, ali sa losijom grafikom na mom tadasnjem P2 na 266MHz 🙂

4. Ajd plz ima neko neki info o ovoj igri... Setio sam se jos neceg: Kao glavna pozadina na ekranu stajao je neki slatki auto koji se smesio 😛

3. Descent keca sam ja igrao na 486-ici... 😉

p.s. O kakvoj ti nostalgiji pricas sa 16 godina??? :d Pa krsh ljudi ovde je npr. Test Drive igralo 10 godina pre tebe...

Nazad
Vrh Dno