Šta je novo?

Igra za Android: Die or Fly - BETA

Meni ne radi na SGS-u,stalno izbacuje force close,steta...:(

Kod nekih Samsunga se buni jer je main theme u .mp3 formatu. To smo sad izmenili pa ćemo da okačimo na market za dan-dva. Inače SGS (9000 i 9003) su medju prvim uredjajima po broju downloada. Čudi me da se kod tebe buni. Ako te ne mrzi pošali mi report da proverim.

Poslao sam ti report danas,samo u description nisam nista uneo.

Ne mogu da nadjem igru na marketu, jednostavno je nema. Jel moze neko da mi pošalje .apk na PM?

@xcentric: hvala, dobio sam ga. Jeste .mp3 problem. Javiću kada okačim novu verziju na market sa .ogg fajlovima (biće za dan-dva).

@nikola1970: proguglaj "Die or Fly android" braća Rusi su se potrudili da ga već okace na 1324665487 mesta. Nadam se da nisu ništa menjali u njemu.

Ja sam probao na sgs i radi bez problema.

Igra izgleda odlicno.. dao bih vam jos par predloga:
1. zvuk kada se pokupi novcic je nekako nezgodan. Treba da bude kao neko zvonce a ne kao metalni dinar koji pada na gomilu.
2. joy kontrole olaksavaju igranje. medjutim igra ima mnogo skrivenih zamki te se lako upecas. Pokusajte da napravite verziju u kojoj igrac prstom dodirne buzz-a i nacrta putanju gde buzz treba da prodje. Kada otpusti prst buzz leti gde je korisnik nacrtao. Ako na putu naleti na zamku .. ode zivot :)

Ima odlican potencijal da se probije. Grafika je vrhunska, zvuk je ok .. samo treba da poradite na zaraznosti.

Hvala svima na komentarima. Upravo sam okačio verziju 0.1.7. Najbitnija izmena je da su sve tri muve igrive(ne kao do sada samo Bazz)! Promenio sam i .mp3 format u .ogg. Možda će to da pomogne kod Samsunga koji su se zakucavali pri puštanju .mp3.

@tassotti - okačiću negde .apk i poslaću ti link ali ne verujem da ću stići pre vikenda.
@yooyo - interesantan komentar. Planiramo da se koncentrišemo na "zaraznost" u sledećem periodu tako da si to sasvim tačno primetio.

Kad okacis, probacu pa javljam da li radi na hd2, pozdrav

Na mom vodafone tabu radi perfektno. Moram da pohvalim atmosferu. Strecnuo sam se pri svakom izgubljenom zivotu. Sjajna animacija. Samo bih voleo da buz ima, recimo sest prstiju i da drzi podignuta tri na onom ekranu gde drzi dva :) bas bi bila fora.

Jos jednom, thumb up animaciju i dizajn okolisha.

Trreba da ima vise gudija razlicitih za koriasnika - zastavice dijamantcici i to... one bubice sto skupljasusput su mi malo bezzivotne...

Poslednja izmena:
Vrh Dno