Šta je novo?

Igra slicna Dead Space?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

darkbaron

Poštovan
Učlanjen(a)
29.12.2014
Poena
70
Moja oprema  
CPU & Cooler
i9 13900kf Arctic Liquid Freezer II 360
Matična ploča
gigabyte aorus elite ddr4 z790
RAM
g.skill 32gb
GPU
rtx 3090ti zotac
Storage
2x ssd 2x hard drive
PSU
cobra power 1000w
Kućište
Cooler Master MasterBox
Miš & tastatura
red dragon wireless
Mobilni telefon
samsung s22 ultra
googlao sam nemogu da najdem nijednu inormaciju dali ce uopste da izadje sledeci deo a bas mi se igra neka igra ovog tipa zanima imali neka slicna igra koju bih mogao da poigram dajte neki predlog

Pa objasni sta te je privuklo kod te igre, pa da ti i preporucimo nesto, ima previse elemenata :)

I evo ti jedna relativno matora objava od Visceral-a ( developer )

“Many, many people here at Visceral have a warm spot in their heart for Dead Space, and right now we’re busy with Hardline and…other things,” … “but it’s definitely something we’d love to look at again.”

“There’s definitely a lot of interest internally for us to pick that up again at a future date.”

odakle da pocnem :)svidja mi se prica I volim horror pucacine jos ako dodas svemir dobije se idealan spoj

Probaj Evil Within, Resident Evil 4 i 5 (6 nisam igrao jos) one su third person survival horror. Ako nisi igrao, probaj Metro 2033 i Metro: Last light (FPS su), ja sam mnogo uzivao u njima.

Alien Isolation

Metro koji je pod zemljom i ne moze biti dalje od svemira:D
Resident Evil i ostatak ekipe isto nema veze sa svemirom, sve ove igre se odvijaju na planeti Zemlji.
Alien Isolation pucacina??? cak i "pustanje vetrova" u ovoj igri je kobno.:d

Aliens vs. Predator (2010) i Aliens Colonial Marines (2013).
Doom 3 (Mars)
Imaju to sve horror+pucacina+svemir (nisu na planeti Zemlji)

Poslednja izmena:
Alien Isolation. Nije 3rd person shooter nego 1st person horor survival sunjalica, ali je jeziva atmosfera napustenog broda glavni element koji ih spaja - a to obe igre rade jako, jako dobro.

Za Dea Space pretpostavljam da znas da imas 3 dela.

Mozes isto da probas Singularity (ja sam presao 3 puta u dva dana, prica nije nesto koliko se secam, ali je atmosfera dobra, i lepo okruzenje), ako nisi igrao probaj Bioshock 1 i 2 (odlicna atmosfera i zanimljiva prica). Lost planet 3, iako sam kupio jos nisam igrao, pa ne znam sta da ti kazem, pogledaj gameplay na YT.

System Shock 2.

DS je započeo život kao SS3 u EA Redwood Shores, pre nego što su promenili ime u Visceral.

Sto,sta joj fali? btw nikad je nisam ni probao...

AI koji je na nivou pacman-a, šuplja priča, očajno napucavanje, ništa osim možda level design-a na momente ne valja u colonial marines...

Lost planet 3 mi deluje zanimljivo alien isolacion nije moj fazon igre

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno