Šta je novo?

Igra mi se dobar fps

Alex je napisao(la):
Ili mozda Unreal 2:The Awakening.

Pogledaj samo par recenica iznad gde covek lepo
kaze da mu treba nesto sto ce malo duze da igra,
a ne 4-5 sati, za kolko se predje dobar deo unreala2.

Pa Doom ]I[, sta se razmisljas? :)
Salim se, imam ja svog favorita...
Ova igrica je mnoogo matora, ali je to FPS koji je na mene ostavio ubedljivo najjaci utisak - Hexen. Znaci, ne Hexen II sa GLQuake engineom, vec onaj sto je izasao u januaru 96. To je totalno nelinearna igra (ima cak i 3 razlicita lika s kojima se igra), ima fantastican (mitski) zaplet, i nekako... drzi. Samo ako ti ne smeta 320x200 grafika :)

Edit: Jeste, i igrao sam je makar nedelju dana na zimskom raspustu, sto znaci da je stvaaarno dugacka.

Edit (2): Doduse... Mozda moze da se uz pomoc GlDooma natera na vecu rezoluciju sa filtriranjem... Heretic je mogao. Ma... Zurka :type: !

Poslednja izmena:
Ajd i ja da predlozim.
1.Mace Griffin - Bounty hunter 4 CD (igra maltene nepoznata kod nas zato sto nije STIGLA ''normalnim " putem) :D
2.The suffering 2 CD
3.Kreed 2 CD
4.Willrock
5.Nitro family
6.Devastation
7.Iron storm

Da ne bude zabune gospodo moderatori, ja ne prodajem ove igre vec predlazem coveku sta da igra.

Poslednja izmena:
Opti, jel ti je ovo neko uzeo pass, ili se za*ebavash ?

ZverBre je napisao(la):
Ajd i ja da predlozim.
1.Mace Griffin - Bounty hunter 4 CD (igra maltene nepoznata kod nas zato sto nije STIGLA ''normalnim " putem) :D
2.The suffering 2 CD
3.Kreed 2 CD
4.Willrock
5.Nitro family
6.Devastation
7.Iron storm

Da ne bude zabune gospodo moderatori, ja ne prodajem ove igre vec predlazem coveku sta da igra.

1) ocaj
2) presao
3) ocaj. deinstalirao
4) ocaj.
5) jos gore :)
6) presap
7) presao

@3maj
To, zmaju ! GLDoom kad si pomenuo, sad sam se setio da imam brdo dodataka, tekstura i slicno za doticnog. :)

Opti ti stvarno za'ebavas posten svet :)

Imam kuci jedan fps koji jos nisam igrao a mozda si ga i ti preskocio (sumnjam da je nesto dobar ali ako bas trazis nesto sto nisi igrao ...):
"Line of Sight: Vietnam" ... jesi li je ili nisi :guitar: ?

Poslednja izmena:
Ma Duke3D, šta ćeš bolje od toga...

OptiPlex je napisao(la):
@3maj
To, zmaju ! GLDoom kad si pomenuo, sad sam se setio da imam brdo dodataka, tekstura i slicno za doticnog. :)

A sta mislis kako sam avatar napravio... :d

maxer je napisao(la):
Opti ti stvarno za'ebavas posten svet :)

A najjache shto su se svi primili pa postuju igre ko da je naziv posta "juche sam kupio komp, shta da igram" :)
Opti, stvarno mi nisi jasan, a to govori i tvoj post posle 10 predloga "shta da vam kazem, te sve igre sam igrao"...Pa naravno da si igrao, sve si igrao shto vredi, ne znam shta ochekujesh da ti neko kaze, neki amaterski projekat koji niko nije video a ispunjava uslove ? :)

Opti i ja sam hteo da postavim novi thread nakon igranja Doom-a!!!
A trebalo je da se zove "Kad ce vise taj HalfLife2???) :) :) , ali ti si me preduhitrio!!!
pozdrav

driver je napisao(la):
A najjache shto su se svi primili pa postuju igre ko da je naziv posta "juche sam kupio komp, shta da igram" :) ...
:beat:

Line of Sight : Vietnam je sasvim prosecan fps,
cak malo ispod proseka. Savet: preskoci ovaj naslov :)

evo jos nekih predloga...
1.Ne zaebavaj posten svet :D
2.Pochni da igrash i neke druge zanrove
3.Pochni na toj mashini da radis nesto pametno recimo HTML..
4. Ako ti je bash toliko dosdadno nadji neku ribu pa kod tebe ili kod nje
(nebitno) udrite fajtu 1 na 1.
5.Predji na trule kobile ili zujke
6.Pristupi zandarmeriji

ZverBre je napisao(la):
evo jos nekih predloga...
1.Ne zaebavaj posten svet :D
2.Pochni da igrash i neke druge zanrove
3.Pochni na toj mashini da radis nesto pametno recimo HTML..
4. Ako ti je bash toliko dosdadno nadji neku ribu pa kod tebe ili kod nje
(nebitno) udrite fajtu 1 na 1.
5.Predji na trule kobile ili zujke
6.Pristupi zandarmeriji

Zaboravio si nesto....

U VOJSKU------------------->>>>>> :d :d

Za mazohiste preporucujem CodeRed(igra u q2 endzinu) samo iz razloga sto na jednom nivou postoji neka sitna za@$@$#@ pa se tesko moze preci,iako je igra kratka.

p.s.Da se prodruzim ostalim "cestitkama" reci cu isto sto i ostali.Mojne da zaje*avas posten narod.

p.p.s.Da li si probao Deadly Dozen ili Shadow Force:Razor unit?

Poslednja izmena:
Milan82bh je napisao(la):
Zaboravio si nesto....

U VOJSKU------------------->>>>>> :d :d

Reklama za pridruživanje američkim marincima.

"Priključite se marincima. Naučit ćete razne borilačke i borbene veštine. Putovat ćete u razne delove sveta, gde ćete upoznavati različite interesantne ljude, i ubijat ćete ih."

:D

Nazad
Vrh Dno