Jao, jel to fazon ko u Punisheru sa automata da "klimas" onog lika u mantilu dok ga ne udavis, i onda ti se ocisti ceo nivo?nex999 je napisao(la):znaci odaberes vrstu mucenja (sa w,s,a,d) i onda MRDAJ misem napred-nazad tj, guraj od sebe, ka sebi...i ponavljaj sve dok ne pomeris skalu na pokazivacu....
Nabi ga u TV, frizder i ima jos nesto... uglavnom osvetljeno je to lepo... igra je jedna od boljih 3rd person (sam vrh)...tarik je napisao(la):Kako da ubijem onog Rusa boksera??? Siba me ko lud a meni komande ne rade da se branim. Udarim ga nekom sekirom a on nista...takodje i palicom koja je u sobi. Zasto ne mogu da se branim pesnicama??? On me bije ko lud. Pomozite..
Ma ne moras nikog nista da pitas... to ti samo olaksava igranje, a i mnogo je jako uradjeno... svakako igra koju treba preci, a i nije dugacka...OC_Face je napisao(la):Igra je teska smaracina.Moras svakoga nesto da pitas.Samo neka cimanja.Igrao malo i obrisao. :smash:
Samo mi je zao sto i druge igre nemaju bar po jednu ovakvu inovaciju, toliko toga se pojavi da sa sobom ne donese nista novo, tako da Punisher sa te strane uopste nije los...staljin je napisao(la):Kada nema sta da se radi nije losa igra.Extra su fore.Kada se iznerviram udjem u igru pa mucim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari