Šta je novo?

Igra li neko The Punisher

Kovac

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2001
Poena
620
Dobih juce ovu igru (i nije nesto) i nikako mi ne uspeva da uradim ona ispitivanja kriminalaca. Skapirao sam da treba miskom da radim ali opet mi nekako ne ide - da li je neko imao vise srece od mene??

Pozdrav :mad:

Nabi' mu gun u facu, i onda veslaj miša napred.. Ja ispitao jednog lika pre expresne deinstalacije ovog smora od igre..

:mad: Ma nije do mene nego moj klinac navalio i sad ja ispadoh "glup" jer nemogu da ispitam ni jednog svedoka!!!

Elem - posle shvatih da to i nije toliko bitno (ispitivao ga ti ili roknuo metak u celo - mala razlika), negro dodjoh do nekog nivoa gde se boris sa nekim Rujom gde ti je neophodno da koristis ispitivanje iliti maltretiranje.

Jos uvek nisam uspeo - pomozite!

Pozdrav :type:

znaci odaberes vrstu mucenja (sa w,s,a,d) i onda MRDAJ misem napred-nazad tj, guraj od sebe, ka sebi...i ponavljaj sve dok ne pomeris skalu na pokazivacu....

Jel se desava sa ovom igrom da vam secka kada prvi put treba da pusti neki sample (zvuk)? Dosta je intenzivno... i smara

nex999 je napisao(la):
znaci odaberes vrstu mucenja (sa w,s,a,d) i onda MRDAJ misem napred-nazad tj, guraj od sebe, ka sebi...i ponavljaj sve dok ne pomeris skalu na pokazivacu....
Jao, jel to fazon ko u Punisheru sa automata da "klimas" onog lika u mantilu dok ga ne udavis, i onda ti se ocisti ceo nivo? :)

moras nekoliko sekundi da drzis u narandzastoj zoni, postupkom koji su ti vec objasnili... kada udjes u narandzastu zonu odbrojava do nule i ako uspes da drzis dovoljno dugo (blagim pokretima misa) kriminalac "propeva". medjutim tezina se razlikuje u zavisnosti od situacije, nekada je to vrlo nezgodno, ili treba vise "cimanja"...

ma ti koji su brzo deinstalirali ovu vidzu i nisu u stanju da podnesu uzase koje cika punisher izvodi nad zlicama HIHI :D :D :D :d

dobra je igra za opustanje naravno posle ispita i ostalih smaranja, seckanja sam se resio tako sto sam igru pomeri na hard na chipset kontroleru, nikako nije radila sa onim na hp370...

Bikka sa Rusom

Kako da ubijem onog Rusa boksera??? Siba me ko lud a meni komande ne rade da se branim. Udarim ga nekom sekirom a on nista...takodje i palicom koja je u sobi. Zasto ne mogu da se branim pesnicama??? On me bije ko lud. Pomozite..

najjace mi je bilo kad sam "ispitivao" lika nad pilom, pa mi se omaklo da preteram, a panisher je procedio neto tipa "dva put meri jednom seci" :d
inace nisam nista ocekivao od igre, ali sam se ipak zabavio prelazeci je.
mozda zato sto su mi ocekivanja bila low.

tarik je napisao(la):
Kako da ubijem onog Rusa boksera??? Siba me ko lud a meni komande ne rade da se branim. Udarim ga nekom sekirom a on nista...takodje i palicom koja je u sobi. Zasto ne mogu da se branim pesnicama??? On me bije ko lud. Pomozite..
Nabi ga u TV, frizder i ima jos nesto... uglavnom osvetljeno je to lepo... igra je jedna od boljih 3rd person (sam vrh)...

Igra je teska smaracina.Moras svakoga nesto da pitas.Samo neka cimanja.Igrao malo i obrisao. :smash:

nisam zavrsio a smaralo me osvetljenje najvise. cudno nekako.

OC_Face je napisao(la):
Igra je teska smaracina.Moras svakoga nesto da pitas.Samo neka cimanja.Igrao malo i obrisao. :smash:
Ma ne moras nikog nista da pitas... to ti samo olaksava igranje, a i mnogo je jako uradjeno... svakako igra koju treba preci, a i nije dugacka...

Meni je bas to mucenje najlepsi deo igre, tako opustajuce... :D

aha, cuo sa da ima preko 100 vrsta "ispitivanja". inace, ovo je najgotivniji deo igre. nista lepse nego preseci tipa pilom.

Nije los Punisher...a fore sa mucenjem su extra...
secam se jednom sam naiso na jedn fontanu kvadratnog oblika...i onda sam uhvatio jednog negativca i natero ga da zagrize jednu od ivica fontane i onda ga veoma jako sutnuo u potiljak...naravno krv prsti na sve strane...i tu mi je pala jos jedna ideja...uhvatio sam jos 3 negatica i njih koknuo istim postupkom...samo na ostale stranice...prava krvava fontana :D ....bas sam psihopata...

p.s. ne secam se da li oni zagrizu ivicu..ili ih samo prislonis...davno sam to igrao na ps2

:wave:

ja mislim da im treskas glavu o ivicu fontane, ili tako nesto

Nisam ih puno mucio, i uopste nisam ih tako nesto ispitivao. li sam ih rokao ko lud.Losa su automatska oruzja.Sva su nesto traljava i koce.Onaj mini bacac bombi mi je bio omiljen sve dok nisam naisao na RUCNI BACAC.Ispalis granatu, a oni padaju kao snoplje.Dobar je shootgun i pistolji.Ostalo je ****** od oruzja.
Sve u svemu-igra je dobra i malopre sam je zavrsio.Zadovoljan sam.

u tom ispitivanju (mucenju) je i cela draz igre. ponekad nisam mogao da verujem koliko su inspiracije tvorci imali za pravljenje igre. i zvuk je fenomenalan kad nekom razbijas glavu o beton i sl. inace igra kao igra je cist prosek, ali ume da na trenutke bude interesantna

Kada nema sta da se radi nije losa igra.Extra su fore.Kada se iznerviram udjem u igru pa mucim

staljin je napisao(la):
Kada nema sta da se radi nije losa igra.Extra su fore.Kada se iznerviram udjem u igru pa mucim
Samo mi je zao sto i druge igre nemaju bar po jednu ovakvu inovaciju, toliko toga se pojavi da sa sobom ne donese nista novo, tako da Punisher sa te strane uopste nije los...

Nazad
Vrh Dno