Šta je novo?

Igra li neko Blitzkrieg 2

Skaki

Čuven
Učlanjen(a)
06.08.2002
Poena
619
Dakle jel neko igra ovu igru?

Situacija je sledeca.Igra je izasla, ali je nema kod nas.Igrao sam demo.Izgleda da su je ojadili.Razlike buvalno nema izmedju 1 i 2.Stvar ukusa.Ali videce te nista bolje osim nekih sitnica.Kameru ne razumem.Toliko odalji da su ljudi mravi.Vi mozete da je priblizite ali onda nevidite okolinu.

Poslednja izmena od urednika:
Zaboravih da kazem.Najblji naprodak je grafika.To se vidi da je poboljsano.Videce te (igra ce da dodje i prodje) kao da je nisu ni napravili.Sta oni tamo rade (bleje)

Pa ja mislim da je dosta promenjena,tj sad imas kao neka pojacanja koja mozes da iskoristis u toku igre,pa onda unapredjujes generale,itd

grafika nije presudna po meni,ako bude igriva kao prvi deo meni ce se sigurno dopasti

A jel neko igra ili je igrao Codname panzers 1 i 2?
Kakva je?

Mogo su bolji nego Blitzkrieg 2 (Codname panzers 1 i 2) narocito 2 gde imas i partizane.

Demo ali mi je dosta.

Da li ima neka igra na koju lici Codname panzers? Moze li mali opis?

Odigrao sam demo Blitzkrieg 2.Nista specijalno.Kamera je cudna.Ocekivao sam vise.Grafika je poboljsana a druge stvari nista.

Malo je "arkadnija" u odnosu na keca, promenjeni su damage koeficijenti, tako da su sada tenkovski dueli mnogo kraci, pesadiju bolje trse oklopna vozila nego tekovi, artiljeriju sam dobio tek u pretposlednjoj misiji, nema vise Core units-a nego sve jedinice skupljaju exp, i ako izgubis neki tenk, pozoves pozoves u pojacanje jedinicu kojoj je pripadao i dobijes novi, sa sve cinovima koje je stari imao.
Malo drugacije nego sto sam ocekivao, ali kad se naviknes nije lose....

Nazad
Vrh Dno