Šta je novo?

Igra godine na X360

Igra godine na X360

• Ukupno glasača
    70
  • Anketa je zatvorena .
Mirrors Edge, Gears of War 2, Dead Space...

Recimo da sam siguran kad je Dead Space u pitanju samo sto jos nisam odigrao Mirror's Edge, Fallout 3 i uvek omiljeni Prince of Persia koji se koliko danas pojavio.

Poslednja izmena:
fali Mass Effect. Jes da sam je igrao na drugoj platformi ali je ovo prvobitno xbox360 igra. Eto ja glasam za nju

Poslednja izmena:
Izasla je prosle godine za box. :)

Poslednja izmena:
Hmm... Necu da glasam dok ne probam Princa. :D

Odlična tema samo malo da se iskristališe sa novim igrama novi POP ima lepe šanse :)

od ponudjenih je najbolji GTA 4...a inace igra godine po meni je kung fu panda!

Grujo, smanji spam i flame postove i sve ce biti ok. A svi smo vec prepoznali tvoj "sarkazam" u vezi Banjo-a. :)

Grujo, smanji spam i flame postove i sve ce biti ok. A svi smo vec prepoznali tvoj "sarkazam" u vezi Banjo-a. :)

Ok pokusacu malo da se sredim evo od sutra neidem uopste u xbox360 teme obecavam!
Sem ako nekupim xbox360 mada sumnjam:D

Igrao sam sve ove igre sa spiska sem BiA i Battlefielda i mogu da kazem da su sve do jedne tezak smor. Igra godine za 'box je, po meni, Civ Revolution, jedina koja me je zabavila na duze staze. Dead space je Ok mada sigurno nije zasluzio titulu igra godine a ostale su cist prosek. A ti Grujo podsecas me na latetnog geja koji se krije iza muskog macizma,opsednut si xboxom, priznaj da ga zelis Grujo, 21.je vek nije to vise taboo.:d

Igrao sam sve ove igre sa spiska sem BiA i Battlefielda i mogu da kazem da su sve do jedne tezak smor. Igra godine za 'box je, po meni, Civ Revolution, jedina koja me je zabavila na duze staze. Dead space je Ok mada sigurno nije zasluzio titulu igra godine a ostale su cist prosek. A ti Grujo podsecas me na latetnog geja koji se krije iza muskog macizma,opsednut si xboxom, priznaj da ga zelis Grujo, 21.je vek nije to vise taboo.:d

Nas sta je fazon da ima god of war3 exluzivno na boxu davno bi ga kupio;)
I nisam gej imam devojku:)

...utisak posle 2 sata igranja:)...dosao sam do nekog smornog nivoa gde treba da sakupis 4 neka ****** a ta 4 ****** su negde gore pitaj boga gde...jako dosadan nivo:wall: ...inace igra je sasvim sasvim dobra,ali ipak ne igra godine:d ...bournes cospiracy je isto dobra igra samo nisam siguran dal je ove godine izasla...voleo bih fable 2 da probam izgleda kao jako dobra igra,i kupicu je ovih dana...ma bre sta ja ovde *erem,GTAIV rulz!

Poslednja izmena:
gta iv ili fable, mada nijedna igra nije dostojna imena igra godine, jako bedna godina u celosti na svim platformama (sem na psp-u, ***. koji paradox :) ). mirrors edge je teshka povratjka, 1st person platforme jednostavno suckuju, da nepricham o gomili gayplay problema i bloomu.

gta iv ili fable, mada nijedna igra nije dostojna imena igra godine, jako bedna godina u celosti na svim platformama (sem na psp-u, ***. koji paradox :) ). mirrors edge je teshka povratjka, 1st person platforme jednostavno suckuju, da nepricham o gomili gayplay problema i bloomu.

Slazem se da je mirrors edge je teshka povratjka:D
Programeri mirrors edgea su rekli da hoce da naprave nesto novo i uspeli su u tome,napravili su novo ******:d

Kako stalno zaboravim da su ustvari jedine prave inovacije one koje su PS ekskluziva! ... ne znam sta mi je, stvarno.

Bitno je da ce gow3 da bude do j@j@ :) Isti kao i Gow2 ... i gow1... i ... ma znate vec :)

Poslednja izmena:
Stvar je u tome shto niko josh nije nparavio igru ni kao GOW1, tako da 3 moze da bude isti i bice bolji do svega, a sudeci po 2, teshko da ce biti isti :)

Tebi se sviđa GeOW? :zgran:

Poslednja izmena:
Da, ja naivan. Gow je težak waste of time. Kao i većina tih japanskih gluposti.

Ili je moj sarcasm meter pokvaren, ili on misli da su GoW napravili Japanci. :d

Poslednja izmena:
Da, ja naivan. Gow je težak waste of time. Kao i većina tih japanskih gluposti.

Kakav japanski god of war?!!To moze samo na nintendu wii da izadje:D
A to sto si moderator neznaci da ti se necu usprotiviti:D
To sto si ti napisao samo govori kolko si zeljan da tako nesto izadje za pc i box:) kao waste of time :d ma da;)
A tako nesto nikada nece imati pc a kamoli osiromaseni box;)
Tako da nemoj molim te da lupas gluposti o japanskim god of war serijalima ;)
Bolje prvo pogledaj malo na netu ili procitaj brosuru za god of war pa onda komentarisi tako preko k-r-a
Najsiromasnije u tvom postu je sto ni neznas ko radi god of war,tvoji prijatelji ameri:) i ima jedan japanac u timu:)
Gears je tipicno americka igrica koji waste of time:-devil-:

Vrh Dno